Αρχική » Και τον Δήμο Αρριανών του Ν. Ροδόπης φωτίζει η DASTERI SYSTEMS A.E.

Και τον Δήμο Αρριανών του Ν. Ροδόπης φωτίζει η DASTERI SYSTEMS A.E.

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11 ́00′ π.μ., ο Δήμαρχος Αρριανών του Νομού Ροδόπης, Ριτβάν Αμέτ και ο Νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας “DASTERI SYSTEMS A.E.” κ. Γιάννης Δαστερίδης, υπέγραψαν τη σύμβαση εκτέλεσης του έργου με τίτλο: “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ LED & ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΤΥΠΟΥ LED ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΡΙΑΝΩΝ”.

Πρόκειται για το έργο αναβάθμισης φωτισμού στο δίκτυο του Δήμου το οποίο έχει ως στόχο την ολική αντικατάσταση των παλαιών ενεργοβόρων φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων, με νέα υψηλής τεχνολογίας “έξυπνα” φωτιστικά & λαμπτήρες τύπου LED.

Η τόσο σημαντική για τον δήμο και τους δημότες επένδυση, περιλαμβάνει την αντικατάσταση 3.579 φωτιστικών σημείων με την εγκατάσταση σε πλήρη λειτουργία 3.579 νέων υπερσύγχρονων φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων τύπου Led, συμπεριλαμβανομένης της 10ετούς εγγύησης/συντήρησης καλής λειτουργίας από τον Ανάδοχο. Τα “έξυπνα” φωτιστικά τύπου LED φέρουν προεγκατάσταση ασύρματης διασύνδεσης μεταξύ τους για μελλοντική χρήση συστήματος διαχείρισης φωτισμού. Το συνολικό κόστος της επένδυσης ύστερα από την έκπτωση του Αναδόχου διαμορφώθηκε στα 993.679,50 Ευρώ άνευ ΦΠΑ.

Ο Δήμαρχος κ. Ριτβάν Αμέτ δήλωσε : “Η Δημοτική Αρχή προχωρά στην υλοποίηση του προγράμματός της με ένα αναπτυξιακό Έργο υποδομής το οποίο θα απολαμβάνουν για τις επόμενες δεκαετίες οι συνπολίτες μας. Αναβαθμίζουμε ποιοτικά και αισθητικά το φωτιστικό δίκτυο του Δήμου σε όλη την γεωγραφική του έκταση, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής, καθώς και το αίσθημα της ασφάλειας των δημοτών. Η συγκεκριμένη επένδυση θα εξασφαλίσει την αναβάθμιση του φωτισμού σε πλήρη εναρμόνιση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και κανονισμούς, παρέχοντας στον Δήμο βελτίωση του Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος (Μείωση Εκπομπών Ρύπων CO2) και εγγυημένη εξοικονόμηση ενέργειας ύψους άνω του 60%. Η συγκεκριμένη επένδυση δίνει στον Δήμο μας την προοπτική ένταξης σε χρηματοδοτήσεις πρωτοποριακών ευρωπαϊκών προγραμμάτων για άσκηση περιβαλλοντικών πολιτικών.”

Η προμήθεια συμβάλλει στην αξιοποίηση της νέας πράσινης τεχνολογίας για την υποστήριξη του Δήμου, στην αναβάθμιση της λειτουργίας του Δικτύου Αστικού Φωτισμού μέσα από τη δημιουργία ενός κρίσιμου πυρήνα υποδομών και εφαρμογών αστικού φωτισμού. Η βελτίωση της εξυπηρέτησης των δημοτών (καθώς και των επιχειρήσεων) είναι ένας από τους σημαντικότερους στόχους της προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής για τον εκσυγχρονισμό του των υπηρεσιών του Δήμου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας