Αρχική » Λαϊκή Συσπείρωση: Να πληρωθούν οι συμβασιούχοι του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Λαϊκή Συσπείρωση: Να πληρωθούν οι συμβασιούχοι του Δήμου Αλεξανδρούπολης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η δημοτική παράταξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με το οποίο καλεί τους συμβασιούχους ου Δήμου να μη μένουν με σταυρωμένα χέρια και να διεκδικήσουν όσα τους ανήκουν.

Οι κυβερνήσεις και  οι δημοτικές αρχές αλλάζουν αλλά ο εργασιακός μεσαίωνας παραμένει και η εκμετάλλευση μεγαλώνει.

Απλήρωτοι παραμένουν για το μήνα Δεκέμβριο 100 και πλέον συμβασιούχοι του Δήμου με ένα σωρό προφάσεις και δικαιολογίες και όπως ενημερώθηκαν υπάρχει η προοπτική πληρωμής του Δεκεμβρίου ως…. τον Απρίλιο !!!

Επειδή οι συμβασιούχοι – κατά προσέγγιση ξεπερνούν τους 350 –  αποτελούν ίσως πια και την πλειοψηφία του συνόλου των εργαζομένων του Δήμου γίνεται αντιληπτό ότι χωρίς αυτούς δεν μπορούν να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες. Αυτοί λοιπόν οι εργαζόμενοι είναι απαράδεκτο να μένουν απλήρωτοι μέσα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, πανδημίας και οξυμένων κοινωνικών αναγκών. Το ότι αυτό συνέβαινε και με την προηγούμενη δημοτική αρχή δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία, αντίθετα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα εδώ και τώρα. Η δημοτική αρχή να λάβει όλα τα μέτρα ώστε να πληρωθούν αμέσως οι εργαζόμενοι.

Καλούμε τους συμβασιούχους να μην μένουν με σταυρωμένα χέρια. Φτάνει πια τόσα χρόνια η κοροϊδία των «σωτήρων» που θα  τους λύσουν τα προβλήματα, φτάνει η υπομονή και τα ημίμετρα που κουκουλώνουν το πρόβλημα. Να οργανωθούν και να διεκδικήσουν μαζί με τα ταξικά σωματεία όλα όσα τους ανήκουν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας