Αρχική » Μιχαηλίδης: «Δεν με νοιάζει αν δεν γίνομαι αρεστός». (Ενώ ο Αντιπρόεδρος επιμένει για τα δώρα στα παιδιά των Δημ. Υπαλλήλων)

Μιχαηλίδης: «Δεν με νοιάζει αν δεν γίνομαι αρεστός». (Ενώ ο Αντιπρόεδρος επιμένει για τα δώρα στα παιδιά των Δημ. Υπαλλήλων)

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιμένει ο Αντιπρόεδρος των εργαζομένων στον Δήμο Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Παπαδόπουλος, για την επιχορήγηση των 16.500 € από τον Δημοτικό Προϋπολογισμό, ώστε μεταξύ των άλλων, οι δημοτικοί υπάλληλοι να αγοράσουν χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά τους. Επιμένει ότι δικαίως η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου επιχορηγεί ομόφωνα και για μια ακόμη χρονιά τον Σύλλογο των Δημοτικών Υπαλλήλων και προτρέπει και τους ιδιώτες επιχειρηματίες να κάνουν το ίδιο για τους εργαζομένους τους. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Παύλος Μιχαηλίδης, ζητά από τον Δήμο, την επανεκτίμηση των οικονομικών δεδομένων της φετινής χρονιάς και πλήρη επίσημο απολογισμό, για τους τρόπους με τους οποίους ο Σύλλογος των Δημοτικών Υπαλλήλων διέθεσε τα χρήματα που πήρε από τον Δημοτικό Προϋπολογισμό. Υπενθύμισε επίσης ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης απέμεινε μεταξύ των λίγων Δήμων που εξακολουθεί να επιχορηγεί τους Συλλόγους των εργαζομένων, όταν ο Δήμος Ορεστιάδας έχει αναστείλει τέτοιες επιχορηγήσεις σε συμφωνία με τους εργαζόμενους και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Έβρου, δήλωσε πρόσφατα, ότι οι επιχορηγήσεις αυτές, χρειάζονται επανεκτίμηση.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας