Αρχική » Η Τουρκία στήνει καταυλισμούς στα σύνορα!

Η Τουρκία στήνει καταυλισμούς στα σύνορα!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Την ώρα που τα επεισόδια στον Έβρο συνεχίζονται και οι ελληνικές δυνάμεις βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή, η Τουρκία τραβάει το σχοινί ακόμα περισσότερο, με τη δημιουργία καταυλισμού στα σύνορα.

Άτυποι καταυλισμοί αλλά και αγορά με μικροπωλητές που πουλούν νερό, τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης έχει στηθεί στην περιοχή Παζάρ Κουλέ στην τουρκική πλευρά των συνόρων, μόλις 500 μέτρα από τις Καστανιές Έβρου. Ο δημοσιογράφος του ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Δημήτρης Σιρμάτσης αναφέρει πως υπάρχουν ουρές ανθρώπων έξω από τον καταυλισμό οι οποίοι περιμένουν να εισέλθουν σ’ αυτόν μια εικόνα που θύμισε στον δημοσιογράφο σκηνές από εμπόλεμες περιοχές με ανθρώπους που παρατάσσονται σε σειρά ώστε να σωθούν. Μικροπωλητές πουλάνε κουλούρια και τσάι στους παράτυπους μετανάστες που έχουν φτάσει πλέον τα 12.000 άτομα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Αδριανούπολη στήνεται καταυλισμός για να φιλοξενήσει 10.000 ανθρώπους. Επίσης γύρω από τα χωριά του Έβρου στην τουρκική πλευρά στήνονται σκηνές με χημικές τουαλέτες.

Με πληροφορίες από newsit.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας