Αρχική » Το statusradio.gr, 3ο site στον Έβρο, ο Πιτιακούδης, τρίτος και καταϊδρωμένος στον διαγωνισμό!

Το statusradio.gr, 3ο site στον Έβρο, ο Πιτιακούδης, τρίτος και καταϊδρωμένος στον διαγωνισμό!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Το ότι ο «Λαδοποντικός», ο «Μαύρος Πιτ» της δημοσιογραφίας, θα μάλωνε από τον εκνευρισμό του, ακόμη και με τον εαυτό του για χάρη του «Αυτοκράτορα» … ε, αυτό δεν θα μπορούσαμε να το προβλέψουμε με τίποτε! Σιγά βρε Λαδοποντικέ, θα σπάσεις κανένα δάχτυλο στο πληκτρολόγιο ή θα γλιστρήσει στο λάδι κανένα από τα 4 ποδάρια σου και θα έχουμε κι άλλα.

Μας έγραψες χθες, τι … «θα έπρεπε να γράψεις κανονικά», και ότι δεν θα έπρεπε να ασχολείσαι μαζί μου! Επιτέλους! Διαβάστε εδώ χάλια!

ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΣΑΙ! Μάλλον αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι βρέθηκες απέναντι με τον λάθος άνθρωπο! Προσωπικά δεν πρόκειται να γίνω … λεία σου, επειδή εσύ δεν μπορείς ούτε να ακούς τον Λαμπάκη, δεν χωνεύεις τον Μιχαηλίδη, τον Μαυρίδη, τον Τοψίδη, τον Δημοσχάκη ή γενικώς δεν χωνεύεις ούτε τα «άντερά» σου! Έτσι κι αλλιώς όλοι καταλάβαμε, ΓΙΑΤΙ δεν τους χωνεύεις, ή γιατί «ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ» τους υπόλοιπους! Το γεγονός ότι όλοι αυτοί, αλλά και άλλοι πολλοί που δέχτηκαν τα … ΒΕΛΗ σου στο παρελθόν, δεν … αντιμίλησαν ή έστω δεν απάντησαν ΠΟΤΕ, στον … «Αντώνιο Ντι Πιέτρο» του Έβρου (άντε ψάχνε τώρα να βρεις ποιος είναι αυτός…), σημαίνει ότι ή αδιαφορούν για τον … τοξοβόλο και σε θεωρούν ασήμαντη προσωπικότητα για να ασχοληθούν μαζί σου, ή πιθανόν να έχουν λερωμένη τη φωλιά τους, όπως θέλεις να λες!

Προσωπικά, όπως κατά βάθος ξέρεις καλά, δεν ανήκω σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες. Άρα θα σου απαντάω και θα σου αντιμιλάω μέχρι να … «πιάσεις μαύρο χιόνι», όπως έγραψες και στον Μιχαηλίδη. Όχι για να αμυνθώ στις ανόητες επιθέσεις που εσύ ξεκίνησες εναντίον μου στα καλά καθούμενα, αλλά γιατί έστω και μόνος, θα αγωνιστώ για να καταλάβει ακόμη και ο τελευταίος χειροκροτητής σου, ποιος είναι αυτός που μας προέκυψε τα τελευταία 3 χρόνια στον Έβρο και απαιτεί να του αναγνωρίσουμε ρόλο αντίστοιχο με εκείνον του Εισαγγελέα Αντώνιο Ντι Πιέτρο στην «Επιχείρηση ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» της Ιταλίας το 1992! (Έτσι, για να μην σε κρατάω σε αγωνία). Δεν υποτιμώ βεβαίως την ανθρώπινη ύπαρξη κανενός, ούτε την  διαδρομή σου! Επειδή όμως ήξερα, (κι ότι δεν ήξερα φρόντισα να το μάθω), ΤΙ έκανες σ’ αυτή τη διαδρομή για να εμφανίζεσαι σήμερα «τιμητής», θα συνεχίσω να γράφω για όλα εκείνα που με θυμώνουν στον εαυτό μου, που πιστεύει ότι ακόμη και οι αχάριστοι, οι τυχοδιώκτες και οι ηλίθιοι, μπορούν μια μέρα να αλλάξουν! Ομολογώ πως είπα ότι δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου, αλλά τι να κάνω; Μ’ αυτά που κάνεις, με ανάγκασες να σε κατατάξω στα λίγα … πάθη μου, όπως το τσιγάρο, από το οποίο εξακολουθώ να εξαρτώμαι, ανοήτως βέβαια!

Σκέφτομαι επίσης, αυτή την εβδομάδα, να σου φτιάξω ένα συγγραφικό σήριαλ σε 4 – 5 συνέχειες (επεισόδια) να έχεις να διαβάζεις όλη την εβδομάδα! Ένα κάθε μέρα! Τι να κάνω πανάθεμά σε, αφού μου προκαλείς … «οίστρο»; Θα τελειώνω την εκπομπή στις 11:00 και κατά τις 12:00 θα το έχεις αναρτημένο το «αφιερωματάκι» σου! (ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!) Θα το «διαφημίζω» κι από το ραδιόφωνο!!! Μπορεί και να τα εκδώσω αργότερα.  

Θα σταματήσω, μόνον όταν χιονίσει! Άσπρο χιόνι κανονικό! Θα με ειδοποιήσει ο Αρναούτογλου. Γιατί μέχρι να πιάσει το … «μαύρο χιόνι» ο Μιχαηλίδης, θα έχουμε στο μεταξύ βρει, κι άλλες δουλειές να κάνουμε. Που θα πάει; Κάποια στιγμή θα απεξαρτηθώ από το πάθος μου για εσένα! Είσαι … ξελογιάστρα, βρε ατιμούτσικο, τι να κάνουμε!          

Για δες: 3ο site σε αναγνωσιμότητα το statusradio.gr στον Έβρο! Γερός να είσαι!         

Έχω όμως και έναν ακόμη λόγο για να συνεχίσω να σου τα γράφω Λαδοποντικούλη μου! Για ρίξε μια ματιά στο …Alexa, που συχνά επικαλείσαι! Θα απογοητευτείς, αλλά τι να κάνουμε; Αισθάνεσαι την … ανάσα μας στην πλάτη σου; Σε λίγο θα αισθανθείς και … τα υπόλοιπα! Επειδή πολύ σωστά μας έγραψες ότι … κρατάμε «πισινή», … να προσέχεις την «πίσω κίνηση» που έρχεται!

Πρώτο είναι το evros24.gr που γράφει αναλυτικά για την Eurovision, δεύτερος είσαι εσύ, που τελευταία ανακάλυψες κι εσύ την Eurovision (καταλάβαμε γιατί), και με ελάχιστη απόσταση ακολουθεί το statusradio.gr, μεταξύ όλων των site του Έβρου! Γι αυτό σε παρακαλώ μην τύχει και σταματήσεις να μας στέλνεις αναγνώστες! Συνέχισε! ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΣΑΙ! Είπαμε!

Διαπιστώνω βέβαια ότι μάλλον σε … έχει κόψει κρύος ιδρώτας και άρχισες να ξοδεύεσαι! Πολύ … «άπλας» μας προκύπτεις τελευταία «Μαύρε Πιτ», ειδικά μετά την  …απώλεια του διαγωνισμού των 60.000 € που διεκδικούσες! Περίεργο! Επειδή δεν «το έχω» και πολύ όπως ξέρεις με το FB, μου έστειλαν κάτι καλοί σου φίλοι την ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΗ καταχώρησή σου, με τα μούτρα μου και τους αντίστοιχους άλλους «τρεις ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ» που …σε διώκουν! Σαν πολλοί ΕΛΕΕΙΝΟΙ να μαζευόμαστε τελικά! Και που να ήξερες και πόσοι ακόμη, που δεν τους έχεις πάρει  χαμπάρι! (Αυτή η φωτογραφία με τον Τελόπουλο πάντως, είναι όλα τα λεφτά!).

Βρε Λαδοποντικούλη, «μη έτς κάμς», που λέτε και στο Παλιούρι! Εσύ δεν χτυπιόσουνα ότι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΕΣ καταχωρήσεις, αλλά όλη σου η αναγνωσιμότητα προκύπτει από την αβίαστη, αυτόβουλη και αθρόα συρροή των αναγνωστών σου; Τώρα τι σ’ έπιασε; Λίγο ενοχική μου φαίνεται αυτή η αντίδραση…! Γιατί αυτό;  

Τουλάχιστον αν το ξανακάνεις και συμπεριλάβεις και δικές μου φωτογραφίες, πες να σου στείλω καμιά άλλη, που θα έχω βάλει τα καλά μου. Όχι έτσι! Για τον Τελόπουλο, δεν ξέρω! Ας φροντίσει κάποιος άλλος τα ενδυματολογικά του.

Άντε, αύριο πάλι! Για να πούμε τα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ! Κατά τις 12:00, ναι;          

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας