Αρχική » Ματαιώνονται τα καρναβάλια σε όλη τη χώρα

Ματαιώνονται τα καρναβάλια σε όλη τη χώρα

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ματαιώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Ξάνθη καθώς και σε όλες τις πόλεις της χώρας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Η ακύρωση όλων των καρναβαλιών γίνεται για προληπτικούς λόγους και έπειτα από τα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Κικίλιας: «Αποφασίζουμε τη ματαίωση των εκδηλώσεων για το καρναβάλι σε όλη την Ελλάδα όπως κάνουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες“, δήλωσε ο κ. Κικίλιας, επικαλούμενος συστάσεις και το πλαίσιο γενικότερης προστασίας του πληθυσμού.

Η απόφαση για την ματαίωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων ελήφθη μετά την ανακοίνωση ότι εκτός από την 38χρονη που νοσηλεύεται με κορονοϊό στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε θετικό και συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας ενώ υπάρχει και άλλο, τρίτο, κρούσμα.

Η τρίτη περίπτωση αφορά μια νεαρή γυναίκα στην Αθήνα, ωστόσο ο κ. Τσιόδρας αρνήθηκε να αποκαλύψει σε πιο νοσοκομείο νοσηλεύεται, επικαλούμενος προσωπικά δεδομένα. Για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει κλειστό το σχολείο του παιδιού. Το παιδί, μαθητής δημοτικού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι σε καλή κατάσταση με ήπια συμπτώματα, όπως και η 38χρονη, η οποία παραμένει απύρετη.

Με πληροφορίες από το thetoc.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας