Αρχική » Η … «Μάγισσα» της Σαμοθράκης λέγεται Κατερίνα! Μπράβο, αλλά δυο μαγικά … δεν της βγήκαν

Η … «Μάγισσα» της Σαμοθράκης λέγεται Κατερίνα! Μπράβο, αλλά δυο μαγικά … δεν της βγήκαν

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Δεν ξέρω αν θα της άρεσε της Αντιδημάρχου Σαμοθράκης με το … «σιδηροδρομικό» όνομα «Αικατερίνη Καραμήτσου – Γιαννέλου», να της αποδώσουμε το παρατσούκλι της … «μάγισσας», όμως ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ οφείλουν όλοι να της αποδώσουν! Το «ΜΑΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ» που διοργάνωσε ως … Αρμόδια Αντιδήμαρχος ήταν πραγματικά μια εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη για το νησί και ξέρω ότι η ίδια εργάστηκε πολύ σκληρά γι’ αυτή την επιτυχία. Το χάρηκαν μικροί και μεγάλοι και κατάφερε να ξαναενώσει με μαγικό τρόπο το νησί, έστω και πρόσκαιρα με αφορμή …«το πνεύμα των Χριστουγέννων».

Δυο μαγικά όμως, δεν ήταν αρκετά πετυχημένα! Το ένα ήταν η υπογραφή της, ακόμα και στην … αφίσα της εκδήλωσης, με την ιδιότητα της … Αρμόδιας Αντιδημάρχου, (και του Δημάρχου δίπλα για ξεκάρφωμα), μην τύχει και δεν αντιληφθεί κάποιος την … μητρότητα της ιδέας. Το είχαμε επισημάνει από την αρχή, αν και εύκολα θα μπορούσαμε να το καταλογίσουμε στην απειρία της νέας Αντιδημάρχου, ακόμη και στην πολλή χαρά, με την οποία η ίδια ασκεί τα καθήκοντά της. Εύκολα προσπεράσιμο λοιπόν! Ακόμη και οι μεγάλοι μάγοι έχουν τις ατυχίες τους.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τις ευχαριστίες που πολύ σωστά, δημοσίως απεύθυνε, σε όλους τους επιχειρηματίες που συνέδραμαν οικονομικά στην διοργάνωση του «Μαγικού Χωριού»! Τους ανέφερε όλους έναν – έναν ονομαστικά και πολύ καλά έκανε! Δεν ΞΕΧΑΣΕ κανέναν! ΑΠΕΦΥΓΕ όμως έναν συνειδητά! Τον «μισητό» Φώτη Μανούση!

Το όνομα του πλοιοκτήτη, δεν υπάρχει πουθενά, αν και δώρισε ένα σημαντικό ποσό στη διοργάνωση, αμέσως μόλις του ζητήθηκε! Η πληροφορία αυτή, δεν έφτασε σε εμένα από τον κ. Μανούση ως παράπονο, αλλά από άλλο πρόσωπο που ενοχλήθηκε από αυτή την μεθοδευμένη αβλεψία της κυρίας Αντιδημάρχου. Ο κ. Μανούσης μου επιβεβαίωσε ότι δέχθηκε με προσωπικό sms τις ευχαριστίες της κ. Καραμήτσου – Γιαννέλου που συνοδευόταν από περίεργες δικαιολογίες, για την απόφαση να μην δημοσιοποιηθούν οι ευχαριστίες, ειδικά προς τον συγκεκριμένο δωρητή. Ήταν λέει … απόφαση της παράταξης αυτή η επιλογή, για να μην ενοχληθούν όσοι αντιπαθούν τον συγκεκριμένο επιχειρηματία!!!

Αιτούμαστε την δωρεά, την εισπράττουμε αμέσως και μετά κάνουμε μαγικά για να την … χαντακώσουμε, αφού τώρα … την κάναμε την δουλειά μας! Ο Μανούσης βέβαια ακόμη χαμογελάει από τα ταχυδακτυλουργικά της «μάγισσας», θεωρώντας τα ήσσονος σημασίας. Όμως ούτε το πρωτόκολλο αλλά ούτε και οι κανόνες των δημοσίων σχέσεων δικαιολογούν αυτή την συμπεριφορά! Μια δωρεά που την ζητάς με … ενοχή, δεν την ζητάς καθόλου. Αν την ζητούσε παρασκηνιακά, είμαι βέβαιος ότι ευχαρίστως θα την έπαιρνε και πάλι!

Για όλα τα υπόλοιπα πάντως, ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, στην … magic Κατερίνα και σε όλους όσοι έβαλαν στο Μαγικό Χωριό της Σαμοθράκης, την αγάπη τους, την δουλειά τους και την ευαισθησία τους, για τα δεκάδες παιδικά χαμόγελα που κέρδισε το νησί!                     

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας