Αρχική » Μηνυτήρια αναφορά Λαμπάκη κατά ΟΛΑ και Ζαμπούκη! «Έγινε Δήμαρχος! Γιατί δεν παραιτήθηκε ακόμη από Πρόεδρος;». «Είναι γυμνοί και άσχετοι»!

Μηνυτήρια αναφορά Λαμπάκη κατά ΟΛΑ και Ζαμπούκη! «Έγινε Δήμαρχος! Γιατί δεν παραιτήθηκε ακόμη από Πρόεδρος;». «Είναι γυμνοί και άσχετοι»!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Στον Εισαγγελέα κλήθηκαν ο νέος Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, ο Πρόεδρος του ΟΛΑ Χρήστος Δούκας και ο διαχειριστής του πάρκινγκ κάτω από τον φάρο, ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο πρώην Δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης. Ο κ. Λαμπάκης ισχυρίζεται ότι με «παράνομη» θετική γνωμοδότηση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Γιάννη Ζαμπούκη, το ΤΑΙΠΕΔ μείωσε στο μισό το μίσθωμα που είχε ως υποχρέωση να καταβάλλει στον ΟΛΑ ο διαχειριστής του πάρκινγκ Γιάννης Νενεδάκης και μάλιστα με αναδρομική ισχύ! Η ενέργεια αυτή είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το ελληνικό δημόσιο πάνω από 400.000 € και ο Δήμος να απολέσει την δυνατότητα να διεκδικήσει το πάρκινγκ για να το αποδώσει στους δημότες. Ο πρώην Δήμαρχος Αλεξανδρούπολη είπε μεταξύ άλλων στην σημερινή του συνέντευξη στον STATUS 94.2, ότι ο νέος Δήμαρχος, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί πολύ νωρίτερα από την θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου, αλλά δεν το έπραξε ούτε και τώρα που ορκίστηκε Δήμαρχος, υπαινισσόμενος ότι αγωνιά για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Το ανώτατο δικαστήριο της χώρας θα συνεδριάσει στις 21 Νοεμβρίου και θα αποφανθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, ως προς την προσφυγή του Βαγγέλη Λαμπάκη, κατά της εκλογής Ζαμπούκη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας