Αρχική » Μεγάλη αναταραχή, ωραία κατάσταση

Μεγάλη αναταραχή, ωραία κατάσταση

από statusradio.gr
0 σχόλιο

* Ο Τίτλος ήταν εντυπωσιακός . Έμοιαζε με ένεση μορφίνης σε βαρύτατα άρρωστο οργανισμό.

Την κοινωνία της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης . “ 6ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΘΡΑΚΗΣ” Κομοτηνή Νοέμβριος  2017. Παρουσία του Πρωθυπουργού και των παρατρεχάμενων(υπουργών, γραμματέων και φαρισαίων της Κυβέρνησης). Αν τελικά έρθει σήμερα στην Ξάνθη ο Α. Τσίπρας στην ομιλία του θα σπείρει διχασμό και εκβιασμούς ή θα έχει για πρώτη φορά το θάρρος να κάνει απολογισμό των “ ψεύτικων λόγων των μεγάλων” , του συνεδρίου;   Καμιά φορά η εξομολόγηση μπορεί να σώσει ακόμη  και την ψυχή του κολλητού του Πολάκη.

* Η διαδικασία ανάδειξης των ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ είναι διαγωνιστική και ανταγωνιστική.

Υποβάλλονται φάκελλοι υποψηφιότητας μιας πόλης ενώπιον δωδεκαμελούς επιτροπής εμπειρογνωμόνων (δέκα μέλη από θεσμικά όργανα τς Ε.Ε. και 2 Έλληνες). Για το 2021  υποψήφιες πόλεις ήταν οι εξής : Βόλος, Δελφοί, Ελευσίνα, Ιωάννινα , Καλαμάτα, Λάρισα, Λέσβος, Μεσολόγγι, Πειραιάς , Ρόδος, Σαλαμίνα, Σάμος, Τρίπολη. “Νικητής” ανεδείχθη η Ελευσίνα.

To 2023 οι πόλεις που θ΄ αναδειχθούν μ΄ αυτήν την διαδικασία θα προέρχονται από την Ουγγαρία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ πρέπει να περιμένει . Και κυρίως να προετοιμάσει τον βαρύ και δύσκολο φάκελλο της υποψηφιότητας της. Διορισμοί και χατίρια στον συγκεκριμένο θεσμό δεν γίνονται.

* Είναι ηλίθια και κωμική συγχρόνως , δηλαδή γελοία η πρακτική υποψηφίων ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ (και συμβούλων τους)να πηγαίνουν ως “ φάντης μπαστούνι” στις προεκλογικές εκδηλώσεις ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ δημοτικών παρατάξεων . Ούτε πολιτικός πολιτισμός είναι αυτή η σούπα , ούτε “κερδίζουν” ψήφους .

Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει .

* Ασύμπτωτες φαντασιώσεις. Να σε στηρίζουν ως υποψήφιο ΔΗΜΑΡΧΟ κινήματα από τα οποία το ένα είναι υπέρ της συμφωνίας των ΠΡΕΣΠΩΝ και το άλλο ΚΑΤΑ . Κινδυνεύεις να γίνεις διχασμένος.

* Πλησιάζει η 26η Μαΐου . Τα χολερικά τουίτ , οι εμετικές αναρτήσεις στο facebook θα πληθαίνουν . Και οι πονηροί πολιτευτές του ΕΒΡΟΥ θα μεταμορφωθούν σε άνοστη μαρμελάδα.

Gulag

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας