Αρχική » Η ανορθόγραφη υποψήφια που έβαλε στόχο να εξοντώσει τις… μύγες

Η ανορθόγραφη υποψήφια που έβαλε στόχο να εξοντώσει τις… μύγες

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Η ανορθόγραφη υποψήφια που έβαλε στόχο να εξοντώσει τις… μύγες. Τα μάτια των δημοτών του Διδυμοτείχου έβγαλε η ανάρτηση υποψήφιας δημοτικής συμβούλου, η οποία, εκτός από τα «μαύρα μεσάνυχτα» στην ορθογραφία, θέτει και ως πρωταρχικό στόχο την… εξόντωση της μύγας! Η μουσουλμάνα Αϊσέ Ζόμπου, σε μια κατάθεση ψυχής στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook (η οποία, ωστόσο, δυσκολεύει και τον πιο υπομονετικό αναγνώστη με την άγνοια των στοιχειωδών κανόνων του ελληνικού συντακτικού), υπόσχεται στους δημότες έργα πνοής στο Διδυμότειχο και επιχειρεί -μάλλον ατυχώς- να πλέξει το εγκώμιο του υποψήφιου δημάρχου της παράταξης με την οποία κατεβαίνει στις εκλογές! «Εχω κάνει αλλαγεί είμουνα στο Δημητρίου, έβαλα υποψήφια τον Κύριο Δημάρχου Πατσουρούδης οι οποία είναι αγαθός, ωραίος, φιλότιμος και θέλει μια δυνατή σύμβουλη-ο» αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος, παραδεχόμενη ωστόσο ότι δεν σπούδασε σε πανεπιστήμια! Η ίδια υπόσχεται να φέρει στα χωριά «καινούρια μηχανές για ράντισμα μυγών και οπωσδήποτε καινούρια έργα» αλλά και… «άσφαλτες», καθώς και πεζοδρόμια και κανάλια

Οπως λέει, «έχει αέρα και μεράκι» και δεσμεύεται να φέρει «πράσινο φως (;) και εξυπηρέτηση»! Στο δυσανάγνωστο κείμενο, που βρίθει ανορθογραφίας, η μουσουλμάνα υποψήφια ζητάει μάλιστα από τους δημότες να τη στηρίξουν με την ψήφο τους για να… «δώσει ανάπτυξη» στο τόπο και υπόσχεται να προσπαθήσει μέχρι… τελευταίας σταγόνας, θυμίζοντας διαφήμιση ελαιόλαδου προ εικοσαετίας! Πάντως, δεν δείχνει να πτοείται ή να χάνει την αυτοπεποίθησή της από την άγνοια της ελληνικής γλώσσας και δηλώνει βέβαιη πως μπορεί να καταφέρει τα… μεγαλεπήβολα σχέδιά της,τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο Θεός είναι ένας και «μας φωτίζει όλους»

Το κείμενο της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

«Καλησπέρα ΕΛΛΑΔΑ Διδυμοτείχου και τα χωριά. Είμαι Ζόμπου Αϊσέ υποψήφια του Δημάρχου Πατσουρούδη του Παρασκευά. Έχω κάνει αλλαγεί είμουνα στο Δημητρίου, έβαλα υποψήφια τον Κύριο Δημάρχου Πατσουρούδης οι οποία είναι αγαθός, ωραίος, φιλότιμος και θέλει μια δυνατή σύμβουλη-ο με νέο καινούριο συμβούλι για να συμβουλέψει τον δήμαρχο Πατσουρούδης Παρασκευάς με εκτίμηση, ΌΧΙ τα ψεύτικα πολιτικά, ΌΧΙ να λένε θα γίνει και να μην γίνει κανένα έργο γι’αυτό δήμαρχο Πατσουρούδης είναι φιλότιμος, καλός άνθρωπος μ’ αυτή τη καινούρια συμβούλιο αλλαγές το πιστεύω να αλλάξουμε πάρα πολύ καινούριες αλλαγές για τα χωριά μας έχω αόρα και μεράκι και ΌΛΟΙ η υποψήφιοι δημοτική συμβούλοι για μία καινούρια αλλαγεί.

Οι καινούρια συμβουλή:  Εγώ ΖΌΜΠΟΥ ΑΪΣΈ, τι θα αλλάξω και τι θα φέρω στα χωριά μας;.. -Καινούρια Μηχανές -Ράντισμα Μίγων και οπωσδήποτε καινούρια έργα -Κανάλια και Χώρες τα πεζοδρόμια  -και άσφαλτες και τα χωριά μας και τη πόλη μας Διδυμοτείχου. Και Επίσης, αυτά θα γίνουν από δικό σας χέρια.

ΔΏΣΤΕ μας τη ΠΊΣΤΗ! ΔΏΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΊΣΤΗ ΝΑ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΑΝΑΦΈΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΈΡΩ ΑΥΤΆ ΤΑ ΈΡΓΑ. ΛΟΙΠΌΝ, ΕΓΏ ΔΕΝ ΣΠΟΎΔΑΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΑ ΑΛΛΆ ΜΕΓΆΛΩΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ ΜΈΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΆΓΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΆ ΜΑΣ ΞΈΡΩ ΠΟΙΟ ΚΑΛΆ ΘΈΛΩ ΝΑ ΦΈΡΩ ΤΟ ΠΡΆΣΙΝΟ ΦΩΣ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΜΕ ΜΕΡΆΚΙ. ΑΠΌ ΜΈΣΑ ΜΟΥ ΑΠΤΉ ΨΥΧΉ ΜΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΌ. ΕΊΜΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΑ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΩ ΕΊΤΕ ΕΊΝΑΙ ΈΛΛΗΝΑ ΕΊΤΕ ΕΊΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΑ Ο ΘΕΌΣ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΩΤΊΖΕΙ ΌΛΟΥΣ. ΒΟΗΘΉΣΤΕ ΜΑΣ! ΒΟΗΘΉΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΊ ΕΣΕΊΣ ΕΜΕΊΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ. ΔΏΣΤΕ ΧΈΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΏΣΩ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΩ ΜΈΧΡΙ ΣΤΑΓΌΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΗ ΦΩΝΉ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΉ ΜΑΣ!!ΖΌΜΠΟΥ ΑΪΣΈ ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΔΈΣΜΕΥΣΗ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ ΠΑΤΣΟΥΡΟΎΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΆΣ ΔΈΣΜΕΥΣΗ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟΥΣ ΜΕ ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΊΑ.! Το χέρι σας βάλτε στην καρδιά σας και ψηφίστε μας για να βοηθήσουμε! Να βοηθήσω!

Ας ευχηθούμε, λοιπόν, στην υποψήφια… καλή φώτιση!

Πηγή: Εφημερίδα ESPRESSO

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας