Αρχική » Άρθρο 16: Ο “υποκριτής” κύριος Ρίζος!

Άρθρο 16: Ο “υποκριτής” κύριος Ρίζος!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Όχι στην αναθεώρηση του Άρθρου 16 του Συντάγματος που απαγορεύει την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα, είπαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ωραία θα πείτε! Γούστο τους και καπέλο τους, που λέγαμε μικροί.

Την ίδια στιγμή όμως αποκαλύπτεται ότι 41 Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος έχουν σπουδάσει στο εξωτερικό και πολλοί μάλιστα σε ιδιωτικά πανεπιστήμια ή σε κάθε περίπτωση σε πανεπιστήμια που επιβάλλουν δίδακτρα.

Ο ένας εξ αυτών, είναι ο δικός μας και συμπαθέστατος κατά τα άλλα, Δημήτρης Ρίζος, που σπούδασε ιατρική στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας, όπως γράφει το βιογραφικό του στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής!

Τι έχει να πει άραγε ο Βουλευτής Έβρου Δημήτρης Ρίζος σήμερα στους γονείς εκατοντάδων Εβριτόπουλων που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να στείλουν κι αυτοί τα παιδιά τους στο εξωτερικό για να σπουδάσουν, όπως προφανώς είχαν οι γονείς του κυρίου Ρίζου;

Γιατί τους στερεί το δικαίωμα να σπουδάσουν σε ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα με σαφώς μικρότερο κόστος, από εκείνο που πλήρωναν οι γονείς του κυρίου Ρίζου ή και ο ίδιος ακόμη εργαζόμενος, ως άλλος Βασιλάκης Καΐλας!

Τι έχει να πει για τα οικονομικά μεγέθη της χώρας μας, αφού μόλις της στέρησε την δυνατότητα να προσελκύσει φοιτητές από το εξωτερικό;

Πάντως η υποκρισία νίκησε και ο κύριος Ρίζος θα μπορεί να εφησυχάζει! Το άρθρο 16, δεν μπήκε στα αναθεωρητέα!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας