Αρχική » Το “μισό” ΚΙΝΑΛ, δεν θέλει τον Γ. Ζαμπούκη. Καταγγελίες στην Αθήνα!

Το “μισό” ΚΙΝΑΛ, δεν θέλει τον Γ. Ζαμπούκη. Καταγγελίες στην Αθήνα!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Με καταγγελίες για «προσχηματικές διαδικασίες» που «νομιμοποιούν προειλημμένες αποφάσεις που εξυπηρετούν συγκεκριμένους μηχανισμούς και πολιτικά συμφέροντα», 15 περίπου μέλη του ΚΙΝΑΛ στον Έβρο συνέταξαν ανακοίνωση την οποία ήδη απέστειλαν στον Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ στην Αθήνα Μ. Χριστοδουλάκη.

Με τις καταγγελίες τους διαμαρτύρονται και διαφοροποιούνται από την απόφαση της Νομαρχιακής Έβρου του ΚΙΝΑΛ να προτείνει στήριξη στον Υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, αδιαφορώντας για την εισήγηση της επιτροπής που η ίδια η Νομαρχιακή συνέστησε, «απαρτιζόμενη από 7 καταξιωμένα μέλη της τοπικής κοινωνίας». Τα διαφοροποιημένα μέλη του ΚΙΝΑΛ θεωρούν ακατάλληλη την υποψηφιότητα Ζαμπούκη, διότι εκτιμούν πως έχει «φιλική» θέση υπέρ των χρυσωρυχείων και διαφωνούν με τις απόψεις του περί λειτουργίας του Δήμου ως … ανώνυμη εταιρεία!

Καταλήγουν λέγοντας ότι «δεν χαρίζουν σ’ αυτή την Νομαρχιακή Επιτροπή, το πολιτικό ύφος και ήθος που με πολύχρονους αγώνες κατέκτησαν».

Παρακάτω παραθέτουμε την ανακοίνωση των μελών του ΚΙΝΑΛ. Η συνέχεια αναμένεται μετά τις αποφάσεις και τις ανακοινώσεις για τις στηρίξεις του κόμματος από την Αθήνα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας