Αρχική » Για να σκάσουμε από τη “ζήλια” μας! (Και τη μιζέρια μας)

Για να σκάσουμε από τη “ζήλια” μας! (Και τη μιζέρια μας)

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Παρακάτω επισυνάπτω την «αποδελτίωση» που αφορά στην 12η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Υπηρεσιών «ΚΡΗΤΗ: Η μεγάλη Συνάντηση και τοπικές γεύσεις Ελλάδας», που διοργανώθηκε πρόσφατα στη … Λάρισα!!! Παρακαλώ προσέξτε τον τίτλο της έκθεσης που καταδεικνύει τον έξυπνο τρόπο που σκέφτονται οι Κρητικοί. Πιο …marketing, δεν γίνεται!

Αν πουλάει η Κρήτη, γιατί να μην πουλάει η Θράκη στη Λάρισα και σε οποιαδήποτε από τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας; Χαρακτηριστικό είναι ότι η ίδια έκθεση διοργανώθηκε και στους σταθμούς του Μετρό στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες.

Δεν χρειάζονται νομίζω επιπλέον σχόλια γιατί φοβάμαι, ότι θα ανακυκλώσουμε πάλι την μιζέρια μας! Δόξα τον μεγαλοδύναμο, έχουμε αρκετούς υποψήφιους για να επιλέξουμε τον καταλληλότερο μέχρι τον Μάιο!

Διαβάστε λοιπόν και … «σκάστε» από ζήλια!

Προϊόντα κυρίως από την Κρήτη αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας παρουσιάστηκαν στη Λάρισα, όπου για πέντε ημέρες οι επισκέπτες απόλαυσαν γεύσεις, μουσική, χορό και πολιτισμό, στη διάρκεια της 12ης Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας», που πραγματοποιήθηκε από 7 έως και 11 Νοεμβρίου στην πλατεία Ταχυδρομείου. Όπως ανακοινώθηκε από τον διοργανωτή, δεκάδες εκθέτες από κάθε γωνιά της Κρήτης αλλά και παραγωγοί από πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Αττική, Έβρος, Σέρρες, Πέλλα, Πιερία, Καστοριά, Καβάλα, Δράμα, Ιωάννινα, Ξάνθη, Κιλκίς, Ημαθία, Βοιωτία, Αχαΐα, Μαγνησία, Μεσσηνία, Λάρισα, Δωδεκάνησα, εμπλούτισαν την Έκθεση και παρουσίασαν στους χιλιάδες επισκέπτες την μεγάλη ποικιλία τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας