Αρχική » Ανακοίνωση υποψηφιότητας της παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ» – Γιάννη Ζαμπούκη για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ» – Γιάννη Ζαμπούκη για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Αγαπητοί συμπολίτες μου.

Είμαι ο Γιάννης Ζαμπούκης. Είμαι 47 ετών και είμαι δικηγόρος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην  Αλεξανδρούπολη όπου εργάζομαι τα τελευταία 20χρόνια μετά από απουσία λίγων ετών για τις σπουδές μου. Επέλεξα να ζήσω στον τόπο μου, επειδή πίστευα και πιστεύω στην προοπτική του.

Όλοι εμείς που ζούμε στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, εργαζόμαστε και δημιουργούμε ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον. Σήμερα, σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε την προοπτική, πραγματικότητα. Να σκεφτούμε μαζί όλα εκείνα τα μικρά και τα μεγάλα που κάπου είδαμε ή κάποτε ονειρευτήκαμε ότι μπορούν να κάνουν τη ζωή στον Δήμο μας αξιοζήλευτη.

Οι καιροί είναι δύσκολοι. Η 4η βιομηχανική επανάσταση είναι προ των πυλών και θα αλλάξει ριζικά τη ζωή στις πόλεις, στα χωριά, σε ολόκληρη την χώρα. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης πρέπει να είναι μέρος αυτής της επανάστασης και να διασφαλίσει ότι οι ανάγκες των πολιτών του ερχονται πάντα πρώτες.

Ελάτε να συνδιαμορφώσουμε την ταυτότητα του Δήμου μας ώστε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση. Να επανασχεδιάσουμε την εικόνα του για τις επόμενες δεκαετίες. Να νιώσουμε μια «μεγάλη και πανίσχυρη παρέα». Να νιώσουμε ότι ο Δήμος είναι δικός μας. Όχι κάποιου Δημάρχου. Όχι «τωνημετέρων». Μόνο έτσι θα σβήσουμε το «εγώ» της οποιασδήποτε τοπικής εξουσίας που μας κρατά στη στασιμότητα και στο λιγοστό φως.

Φίλες και φίλοι, Σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στις εκλογές του Μαΐου  του 2019, ανεξάρτητος και ανένταχτος σε οποιοδήποτε κομματικό χώρο, προσδοκώντας από ολους εσάς να συνταχτείτε μαζί μου.

Η μόνη ενασχόληση με τα κοινά που ανέπτυξα μέχρι σήμερα, είναι αυτή μέσα στον χώρο των συναδέλφων μου, τους οποίους έχω την τιμή να εκπροσωπώ για 2η συνεχόμενη θητεία, ως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης.

Ελάτε να υποστηρίξουμε μαζι αυτή την όμορφη και έντιμη προσπάθεια.

Σας καλώ να επιστρέψουμε τον Δήμο στον πολίτη. Να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ της κοινωνίας των πολιτών και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σας καλώ σε έναν ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ όπου το επίκεντρο θα είσαι πρώτα ΕΣΥ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας