II

από statusradio.gr
0 σχόλιο
  • Προς αδελφόν σε περιπέτεια υγείας : «οίδα πάντα δύνεσαι , αδυνατεί δε σοι ουδέν»
  • Όλες οι ενδείξεις και πληροφορίες πιστοποιούν ότι η Αλεξανδρούπολη παραμένει (ευτυχώς) στη “ζώνη επιρροής” των Η.Π.Α. Όσοι ονειρεύονται (εθνικιστές, αντιδυτικοί, θρησκόληπτοι ) τη «ρωσική αρκούδα» , ας αναβάλουν τα σχέδια τους.
  • Εμπάργκο στα Τούρκικα προϊόντα; Ας το σκεφθούμε καλύτερα. Η Αλεξανδρούπολη ζει το χειμώνα από τους Τούρκους τουρίστες. Η Ελλάδα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις εξαγωγέων δημητριακών και ρυζιού προς την Τουρκία. Μην μπλέκουμε άστοχα την οικονομία με τις διεθνείς σχέσεις , την διπλωματία και την γεωπολιτική.
  • Υψηλή θεσμική προσωπικότητα θα παραβρεθεί στην παρέλαση της 14ης Μαΐου στην Αλεξανδρούπολη. Ευχόμαστε και ελπίζουμε οι δύο στρατιωτικοί να επιστρέψουν σύντομα. Όχι μόνο γιατί είναι δίκαιο (όπως λένε και οι Συριζαίοι) και νόμιμο αλλά για να μην ακούσουμε “πύρινους” λόγους χωρίς νόημα και περιεχόμενο.
  • Όταν θα γίνουν περιφερειακές εκλογές ο Δ. Πέτροβιτς θα δηλώνει «ακομμάτιστος και υπερκομματικός». Θα τολμήσει; Και πως θα εξαφανίσει τις φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει μόνο σε εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας;
  • Έγιναν την Κυριακή οι Προεδρικές εκλογές στην Ρωσία. Ψήφισαν και οι Ρώσοι υπήκοοι που ζουν στην Αλεξανδρούπολη Και πανηγύρισαν την επανεκλογή ενός πολιτικού εχθρού της δημοκρατίας, της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο κομισάριος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας