Αρχική » Η συνταγή της αποτυχίας

Η συνταγή της αποτυχίας

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Οταν είχε ανακοινωθεί ο διο­ρισμός του στη θέση του προέδρου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, είχαν απορήσει πολλοί, ακόμη και οι Συριζαίοι. Την περασμένη Τρίτη ο αρ­μόδιος αναπληρωτής υπουργός Οικο­νομίας και Ανάπτυξης Αλέξανδρος Χαρίτσης ζήτησε τηλεφωνικά τις παραι­τήσεις όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΒΖ, με πρώτη και καλύτερη βεβαίως του προέδρου της Χρήστου Ρώσσιου.

Οι ακριβείς λόγοι δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί. Ωστόσο, όπως αναφέ­ρουν κυβερνητικοί κύκλοι το ξήλωμα της διοίκησης οφείλεται στις πολύ κακές επιδόσεις της σε όλους τους τομείς. Αυτά παθαίνει κανείς όταν διορίζει σε νευραλγικές θέσεις επιχειρήσεων, οι οποίες παραπαίουν, ανθρώπους που το μοναδικό προσόν τους είναι η κομ­ματική τους ιδιότητα.

θυμίζω ότι ο Ρώσσιος είχε διατελέσει συντονιστής της Νομαρχιακής Επι­τροπής Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και ήταν απ’ αυτούς που ανέλαβαν να αναστηλώσουν την οργάνωση μετά την αποχώρηση των Λαφαζανικών, τον Αύγουστο του 2015. Ενδεικτικό των δυνατοτήτων του είναι το γεγονός ότι στις εκλογές του Γενάρη 2015 έθεσε υποψηφιότητα στη Β’ Θεσσαλονίκης και, παρότι ήταν επικεφαλής της κομ­ματικής οργάνωσης, κατάφερε να τερ­ματίσει τελευταίος σε σταυρούς.

Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας