Αρχική » Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ στον Status Radio

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ στον Status Radio

από statusradio.gr
0 σχόλιο
Η αθλητική συντροφιά της εκπομπής Out of Limits in sports, στο Status Radio 94,2, με τον Κώστα Πατερόπουλο, φιλοξένησε τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο, ο οποίος άνοιξε την καρδιά του και ανέλυσε τους λόγους που ένας άνθρωπος της αγοράς (ιδιοκτήτης της εταιρείας δημοσκοπήσεων ALCO), από φίλαθλος βρέθηκε στο τιμόνι της μεγαλύτερης αθλητικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα.
Μίλησε για τις προσπάθειες που κάνει ο ΣΕΓΑΣ να αξιοποιήσει την ιδιωτική πρωτοβουλία και τις χορηγίες, για να αναπληρώσει το οικονομικό κενό των επιχορηγήσεων της πολιτείας. Αυτό λειτουργεί επ’ ωφέλειά των αθλητών, των πρωταθλητών, των σωματείων, της εκπαίδευσης των προπονητών.
Τόνισε τον αγώνα που κάνει η Ομοσπονδία κατά του Doping, την σημασία του Αυθεντικού Μαραθωνίου και της σειράς RUN GRRECE, αλλά την σημαντικότητα του KIDS ATHLETICS στην διάδοση του κλασσικού αθλητισμού στα σχολεία.
Τέλος αναγνώρισε την προσπάθεια του τμήματος στίβου του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πλης, να δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό αγώνα στίβου, την Ορφική συνάντηση, αλλά και την εκπαιδευτική διαδικασία στελεχών, με την βοήθεια του καθηγητή Δημήτρη Γαργαλιάνου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας