Αρχική » «Καθάρισε» ο Ντόλιος! ʼμεσα η καταβολή των αποζημιώσεων στους πλημμυροπαθείς και στην αποκατάσταση των ζημιών στις υποδομές.

«Καθάρισε» ο Ντόλιος! ʼμεσα η καταβολή των αποζημιώσεων στους πλημμυροπαθείς και στην αποκατάσταση των ζημιών στις υποδομές.

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ρητή και άμεση ήταν η δέσμευση του Υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου, για την καταβολή των αποζημιώσεων στις ζημιές που υπέστησαν κάτοικοι των Δήμων Σουφλίου και Διδυμοτείχου, από τα χθεσινά έντονα καιρικά φαινόμενα. Ο κ. Ντόλιος δήλωσε σήμερα στον STATUS 94.2 ότι δεσμεύτηκαν ήδη οι σχετικές πιστώσεις, ώστε να γίνει άμεσα η καταβολή, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εκτιμήσεων από τις σχετικές επιτροπές.

Ταυτόχρονα ο κ. Υφυπουργός, αναφερόμενος στην αυριανή επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοίδη, στην Αλεξανδρούπολη, δήλωσε την αισιοδοξία του για τις αναμενόμενες ανακοινώσεις του σχετικά με το ηλεκτροκίνητο δίκτυο του ΟΣΕ και την επέκτασή του μέχρι το Ορμένιο, αλλά διατήρησε τις επιφυλάξεις του, για ότι περιμένουν οι τοπικοί φορείς να ανακοινώσει ο κ. Χρυσοχοίδης, για την χρηματοδότηση του Περιφερειακού της Αλεξανδρούπολης. Κατά τον κ. Ντόλιο, ο κ. Χρυσοχοίδης, θα ανακοινώσει αύριο και χρονοδιάγραμμα για την προκήρυξη της εκχώρησης του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης σε ιδιώτες, γεγονός που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της αναπτυξιακής του πορείας στην πράξη.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας