Αρχική » «Έφυγε» ο Paul Walker…

«Έφυγε» ο Paul Walker…

από statusradio.gr
0 σχόλιο

«Έφυγε» ο Paul Walker…

O 40χρονος ηθοποιός και πρωταγωνιστής των ταινιών Fast and Furious, ήταν σε εκδήλωση συμπαράστασης για τα παιδιά στις Φιλιππίνες που χτυπήθηκαν από τον τυφώνα και αποφάσισε να πάει βόλτα με μια Porsche Carrera GT. Ο οδηγός, που ήταν επαγγελματίας, έχασε τον έλεγχο και χτύπησαν σε δέντρο. Το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες και οι δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους.

Ιδιαίτερους δεσμούς με την Ελλάδα είχε Paul Walker, αφού η 15χρονη κόρη του Meadow Rain, έχει και Ελληνικές ρίζες! Η μητέρα της, Rebecca McBrain, είναι μισή Ελληνίδα!
Η Meadow Rain ήρθε στον κόσμο τον Νοέμβριο του 1998. Πρόσφατα, η μικρή είχε μετακομίσει με τη μητέρα της από την Χαβάη στην Καλιφόρνια, για να είναι πιο κοντά στον μπαμπά της, Paul Walker.
Ο Paul Walker είχε μιλήσει στο δημοσιογράφο Γιώργο Σατσίδη και στην εκπομπή Movies & Stars του MTV Greece και είχε αποκαλύψει ότι η μητέρα της κόρης του είναι μισή Ελληνίδα και μισή Σουηδέζα.
«Θεωρώ την κόρη μου μισή Ελληνίδα, η μητέρα της λέγεται Σωτηροπούλου. Είχα έρθει στην Αθήνα στην περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων και επισκέφτηκα Ελληνικά νησιά όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη. Οι διακοπές μου στην Ελλάδα ήταν μαγικές!», είχε δηλώσει ανάμεσα σε άλλα.

Στην φωτογραφία φαίνεται ο ηθοποιός λίγο πριν ξεκινήσει την μοιραία βόλτα με την Porsche.

Ο Paul Walker με την κόρη του Meadow.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας