Αρχική » Κάντε επιτέλους τα αυτονόητα

Κάντε επιτέλους τα αυτονόητα

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Για ανικανότητα και αδιαφορία κατηγορεί την Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ και τον Περιφερειάρχη ʼρη Γιαννακίδη, ο επικεφαλής της παράταξης Περιφερειακή Αναγέννηση κος Γιώργος Παυλίδης με σχετική ανακοίνωση που διατύπωσε μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε την Πέμπτη στην εθνική οδό Αρδανίου-Διδυμοτείχου.

Η ανακοίνωση της Περιφερειακής Αναγέννησης:

Μετράμε πλέον δεκάδες νεκρούς και τραυματίες τα τελευταία χρόνια στη διαδρομή καρμανιόλα στο διαβόητο σημείο της εθνικής οδού Αρδανίου – Διδυμοτείχου, στον Έβρο.

Μετά και το νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε προχθές, που χάθηκε ένας ακόμη συμπολίτης μας, τους δύο που «έφυγαν» πριν ένα μήνα, αναρωτιόμαστε έως που φθάνει η ανικανότητα, η αδιαφορία και η ολιγωρία των υπευθύνων. Πόσοι ακόμα συμπολίτες μας θα χάσουν τόσο άδικα την ζωή τους έως ότου ολοκληρωθούν τα περιβόητα έργα; Η Εγνατία Οδός ΑΕ, ο κ. Γιαννακίδης και οι κάθε μορφής υπεύθυνοι μας έχουν αφήσει στο έλεος των διαδικασιών, της καθυστέρησης και των συσκέψεων. 

Στο μεταξύ το έργο της καρμανιόλας συνεχίζεται. Ούτε τις λακκούβες, που πολλαπλασιάζονται, δεν αποκατέστησαν που κοστίζουν ελάχιστα. Όταν θέτουμε το θέμα ο κ. Γιαννακίδης επιχειρεί ή να μας φιμώσει ή να χρεώσει και τον παλιό εθνικό δρόμο στην Εγνατία ΑΕ!!! 

Ο κος Παυλίδης στην πρωινή τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Σταύρο Αποστολίδη ζήτησε από τους αρμόδιους φορείς να λάβουν μέτρα προστασίας στον υπάρχοντα δρόμο και να κάνουν κάποιες διορθώσεις  διαθέτοντας λίγα χρήματα από αυτά που δίδονται για τα πανηγύρια πάσης φύσεως όπως τα χαρακτήρισε, ώστε να σταματήσουμε να θρηνούμε και άλλα θύματα στο δρόμο καρμανιόλα.

Ακούστε την τηλεφωνική συνομιλία:

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας