Αρχική » Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους στο Κηποθέατρο

Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους στο Κηποθέατρο

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Η ξεκαρδιστική κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου “Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους” έρχεται στο Κηποθέατρο της Αλεξανδρούπολης στις 9-10 Ιουλίου.

Η νέα βερσιόν μιας διαδραστικής κωμωδίας με θέμα τις ανθρώπινες σχέσεις και την υπογραφή της Δήμητρας Παπαδοπούλου ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Ο κύριος και η κυρία Παπαχαραλάμπους περνούν σεξουαλική κρίση μέσα στην οικονομική κρίση και o πιο φημισμένος ψυχοσεξολόγος της Ελλάδας αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημα. Οργανώνεται λοιπόν ένα grouptherapy γύρω από το σεξ στο οποίο συμμετέχει και το κοινό! Δηλαδή κοινό και ηθοποιοί ενορχηστρώνονται υπό την μπαγκέτα ενός «τρελογιατρού». Διακύβευμα; Η σεξουαλική ευτυχία.

Το τελευταίο έργο της Δήμητρας Παπαδοπούλου είναι μια διαδραστική κωμωδία, η οποία μιλάει για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη φθορά και την προσπάθεια αναγέννησής τους. Τι γίνεται η αγάπη όταν ο έρωτας περνάει κρίση; Πόσες κρίσεις χωράνε μέσα στη γενικότερη κρίση; Το αιώνιο θέμα αποκτά νέα διάσταση μέσα από χιουμοριστικές καταστάσεις και διαλόγους, ενώ γίνεται ακόμα πιο άμεσο εξαιτίας της ενεργούς συμμετοχής του κοινού: οι θεατές ψηφίζουν δύο φορές στη διάρκεια της παράστασης και πηγαίνουν τη ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους εκεί που οι ίδιοι κρίνουν. Το αποτέλεσμα αλλάζει από βράδυ σε βράδυ, αν και πάντα είναι «εξασφαλισμένο» το γέλιο και η διασκέδαση…

Συγγραφέας
Δήμητρα Παπαδοπούλου
Σκηνοθέτης
Δήμητρα Παπαδοπούλου, Αγγελίτα Τσούγκου
Ηθοποιοί
Γιάννης Ζουγανέλης, Τζόυς Ευείδη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης
Συντελεστές
Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης.Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ. Βίντεο: Αντώνης Δελαπόρτας. Καλλιτεχνική διεύθυνση: Φρόσω Ράλλη

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας