Αρχική » Πέτροβιτς κατά εργολάβων (λέμε τώρα): Δηλαδή να πάμε εμείς στη δικαιοσύνη;

Πέτροβιτς κατά εργολάβων (λέμε τώρα): Δηλαδή να πάμε εμείς στη δικαιοσύνη;

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Τα αδικαιολόγητα προσπαθεί να δικαιολογήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς για την … «εξωφρενική» καθυστέρηση στην αποκατάσταση του οδικού δικτύου της Σαμοθράκης από τις καταστροφές του περσινού Σεπτεμβρίου. Πέρασε ήδη ένας χρόνος, και σε ολόκληρο σχεδόν το οδικό δίκτυο του νησιού, οι Σαμοθρακίτες δεν είδαν τίποτε άλλο, παρά δυο μπουλντόζες τοπικών εργολάβων να σπρώχνουν χώματα, για να βουλώσουν πρόχειρα τις καθιζήσεις και τις νεροφαγιές! Η τελευταία βροχόπτωση μάλιστα τα πήρε και τα σήκωσε όλα και η ίδια εικόνα επαναλήφθηκε από την αρχή!

«Οι εργολάβοι φταίνε που αντιδικούν μεταξύ τους, με τις ενστάσεις που υποβάλει ο ένας εναντίον του άλλου και ο νόμος για τα δημόσια έργα που είναι τέτοιος κακός και αναποτελεσματικός. Ο άλλος τρόπος είναι να βρεθούμε εμείς αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη, διότι θα έχουμε παρανομήσει!» Αυτές είναι οι δικαιολογίες του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, που τρέμει τα δικαστήρια, όπως ο διάολος το λιβάνι και κοιτάει να διώξει από πάνω του ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ που είναι δυνατόν να τον βάλει σε περιπέτειες.

Ξεχνά όμως, ότι υπάρχει και η πολιτική ευθύνη την οποία ευχαρίστως ανέλαβε όταν διεκδίκησε την ψήφο ΚΑΙ των Σαμοθρακιτών με την παράταξή του. Ειδάλλως δεν θα χρειαζόμασταν έναν ΠΟΛΙΤΙΚΟ προϊστάμενο! Ένας υψηλόβαθμος απλώς προϊστάμενος, (από τους πολλούς δημόσιους υπάλληλους που έχει ήδη η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου), θα ήταν αρκετός για να υπογράφει δημόσια έργα, αφού θα ήλεγχε πρώτα την νομιμότητά τους!

Ξεχνά επίσης ότι η Σαμοθράκη είναι ακόμη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης! Ποιος δικαστής θα καταλόγιζε δόλο και θα καταδίκαζε έναν πολιτικό που παρέκαμψε τις τυπικές διαδικασίες, δεν ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο, αλλά προσπάθησε να επισπεύσει τις διαδικασίες για την αποκατάσταση ενός νησιού, που παραμένει ανοχύρωτο ένα χρόνο τώρα, μετά από μια βιβλική καταστροφή; Ποιο δικαστήριο δεν θα αθώωνε αμέσως τον κάθε Πέτροβιτς που «έβαλε μπροστά τα στήθη του», για να εξυπηρετήσει την «έκτακτη ανάγκη» της Σαμοθράκης;

Όταν όμως αντιμετωπίζεις μια τέτοια κατάσταση, απλώς ως επέκταση του σαθρού και αναποτελεσματικού βραχίονα της ελληνικής δημόσιας διοίκησης, ένα ολόκληρο νησί δεν μπορεί να περιμένει και πολλά από εσένα. Πόσο μάλλον όταν και ο Δήμαρχος είναι των ίδιων αντιλήψεων και γνησιότερος δημόσιος υπάλληλος!

(Στον αντίποδα όλων αυτών, ο … Βαγγέλης Πουλιλιός, που κυκλοφορούσε επί 8 χρόνια ολόκληρο απορριμματοφόρο, χωρίς πινακίδες, ταξινόμηση, άδεια κυκλοφορίας, ασφάλεια, ΚΤΕΟ και με οδηγό χωρίς κατάλληλο δίπλωμα!!! Έτσι νόμιζε ότι εξυπηρετούσε τους πολίτες για την αποκομιδή των απορριμμάτων! Κι όποιον έπαιρνε ο χάρος…).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας