Αρχική » ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ : Mεγάλη κινητικότητα στον Έβρο

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ : Mεγάλη κινητικότητα στον Έβρο

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Έντονες διεργασίες στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα με αφορμή το συνέδριο του που θα πραγματοποιηθεί στις 16-18 Μαρτίου. Το κίνημα που συγκροτείται από κόμματα και κινήσεις που έχουν διαφορετικές αφετηρίες και προσανατολισμούς , επιχειρεί να διαμορφώσει μία ενιαία  εικόνα πολιτικής έκφρασης  για να μην εμφανισθούν δομικά διαλυτικά φαινόμενα που θα υπονομεύσουν το εγχείρημα .

Ένα θέμα που σίγουρα απασχολεί τα μέλη και τους φίλους του κινήματος είναι η εκπροσώπηση και η διαδικασία επιλογής των συνέδρων. Όμως αυτό που θα αναδειχθεί έντονα μετά το συνέδριο θα είναι ποιος και ποιοι θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο του… και στον Έβρο. Κι αυτό γιατί οι δημοσκοπήσεις δείχνουν  μια σαφή άνοδο  των ποσοστών του πανελλαδικά, γεγονός που σημαίνει  ότι αν αυτό το ποσοστό υπερβεί το 13%, τότε το κίνημα θα εκλέξει υπό προϋποθέσεις βουλευτή και στον Έβρο. Κι αυτή η προοπτική άνοιξε την “όρεξη” πολλών παλαιών και νέων στελεχών.. Φθαρμένων και άφθαρτων προσώπων. Κλασσικών διαδρομιστών και φρέσκων οραματιστών .Διαφορετικών δηλαδή στελεχών που έχουν αντιθετικούς μεταξύ τους προσανατολισμούς, επιθυμίες, στοχεύσεις.

Στο άρθρο μας καταγράφουμε τους πιθανούς υποψηφίους που θα επιχειρήσουν να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του Κ.Α. στον Έβρο. Ίσως κάποιοι από αυτούς που αναφέρουμε να μην έχουν παρόμοιο προσανατολισμό και το όνομα τους να κυκλοφορεί για λόγους εντυπώσεων  από τρίτους . Αυτό όμως που είναι σίγουρο ότι όταν θ΄ “ανοίξουν” οι διαδικασίες θα εμφανισθούν και πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με την γνωστή νομενκλατούρα  του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων.

Από τους κόλπους του κλασσικού ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρον ίσως δείξουν ο Γιώργος Ντόλιος (άλλες πληροφορίες τον φέρουν να ονειρεύεται την θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη) ο περιφερειακός σύμβουλος Σ. Βαβίας, ο δικηγόρος Δημοσθένης Φωτιάδης (γυιός του Απόστολου Φωτιάδη), η Ελένη Τσιαούση (που στήριξε θερμά τον Ν. Ανδρουλάκη και περιμένει να της το ανταποδώσει), ο Παναγιώτης Ζαπάρτας(πιστός φίλος του Ευάγγελου Βενιζέλου), ο Νίκος Τσολακίδης και ο Άρης Καραμανίδης (που τάχθηκε υπέρ του Γ. Καμίνη).

Από το ΚΙΔΗΣΟ του Γ. Παπανδρέου θα ενδιαφερθούν ο π. Δήμαρχος Φερών Γ. Ούστογλου και η δικηγόρος Κατερίνα Μπέρδου (Πρόεδρος του Συλλόγου Σαμοθρακιτών Έβρου).

Από το Ποτάμι ο μόνος υποψήφιος που θα εμφανισθεί θα είναι ο απόστρατος στρατιωτικός Φώτης Πλακογιάννης.

Από τη ΔΗΜΑΡ το όνομα που θα συζητηθεί είναι του ιατρού Σ. Παναγούτσου αλλά τελευταία “κυκλοφορεί” και  αυτό του Ορέστη Χατζόπουλου (γιός του π. Δημάρχου Τυχερού Χρήστου Χατζόπουλου).

Επαναλαμβάνουμε ότι ο κατάλογος είναι ενδεικτικός και όχι περιοριστικός , κυρίως όσον αφορά πρόσωπα που θα εμφανισθούν και θα δώσουν άλλο χρώμα στο ψηφοδέλτιο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας