Αρχική » Καμμένος πληρώνει τις απειλές για Πάχτα

Καμμένος πληρώνει τις απειλές για Πάχτα

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Η Δικαιοσύνη όχι μόνον τιμωρεί, αλλά συχνά υπενθυμίζει σε άφρονες πολι­τικούς, ακόμα και αρχηγούς, ποιος είναι ο ρόλος τους. Μπορεί να το έχετε διαβάσει, αλλά οφείλω να καταγρά­ψω ότι με την υπ’ αριθμόν 4916/2017 απόφαση του το Πολυμελές Πρωτοδι­κείο Πειραιά καταδίκασε σε χρηματικό πρόστιμο τον Πάνο Καμμένο γιατί τον Σεπτέμβριο του 2013, μιλώντας στο Βελλίδειο στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, είχε ζητήσει από τους παρευρισκόμενους πολίτες της Χαλκιδικής «να ανατρέψουν» τον υπέρμαχο της επένδυσης στις Σκου­ριές τότε δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα. Επένδυση που τορπίλισαν με κάθε τρόπο ως κυβέρνηση πλέον οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Μάλιστα, λίγο μετά, ο Καμμένος μπρο­στά στην κάμερα, που τον κατέγραφε, είπε σε συνομιλητές του: «Πρέπει ο Πάχτας να μην μπορεί να κυκλοφορήσει. Λιντσάρετε τον Πάχτα κι εγώ μαζί σας!..».

Ο Πάχτας έκανε αγωγή στον Καμμένο και προ ημερών δικαιώθηκε καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι η φράση περί λιντσαρίσματος «εκφεύγει των ορί­ων του πολιτικού λόγου», «συνιστά αξιόποινη πράξη» και «όταν δυνητικά πρόσφορη να οδηγήσει κάποιους στην πραγμάτωσή της».

Τότε είχε παρέμβει αυτεπάγγελτα και ο εισαγγελέας ο οποίος διέταξε προ­καταρκτικό έρευνα και, στη συνέχεια, άσκησε δίωξη στον αρχηγό των ΑΝΕΛ. Ηρθη μάλιστα η ασυλία του από τη Βουλή και αναμένεται η συνέχεια.

Πηγή εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας