60.000 € για την Σαμοθράκη, απ’ όλο τον κόσμο, σε 50 μέρες!


Ακόμη και 10 € είναι αρκετά για να καταδείξει κάθε Εβρίτης το ενδιαφέρον του για το νησί της Θράκης. Με μια πολύ σύγχρονη μορφή μικροχρηματοδότησης, μέσω μιας   ηλεκτρονικής πλατφόρμας που είναι ήδη ανοιχτή, η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, το Ελληνικό Κέντρο Πολιτισμού στο Παρίσι και ο Σύλλογος Βιώσιμη Σαμοθράκη, επιχειρούν να συγκεντρώσουν το ποσό των 60.000 € προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το έργο της αποκατάστασης των μονοπατιών πολιτισμού της Σαμοθράκης. Οι διαδρομές αυτές που δεν θα είναι όλες ορειβατικές, αναμένεται να προκαλέσουν το ενδιαφέρον φυσιολατρών απ’ όλο τον κόσμο, δημιουργώντας νέο τουριστικό ρεύμα για το νησί. Η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Λυδία Καρρά, μιλώντας στον STATUS 94,2, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα να εμφανιστεί έντονο ενδιαφέρον από την τοπική κοινωνία της Θράκης, με την οικονομική συμβολή της, γεγονός που θα πολλαπλασιάσει την συμμετοχή κυρίως των Ευρωπαίων για την συγκέντρωση του ποσού που χρειάζεται, μέσα στις επόμενες 50 ημέρες που η πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή.

Ο σύνδεσμος είναι:  https://www.kickstarter.com/projects/1249357448/samothrace-walk-with-me

 


 1. 7 Ιουνίου 2017 στις 14:46 ΜΗΛΙΟΣ ΙΩΆΝΝΗΣ

  ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΗΓΕΣ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑΝΑΠΑΛΙΝ !!
  ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΚΦΥΛΊΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΘΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΎ.
  ΔΕΣ ΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΠΑΝΈΜΟΡΦΗ ΘΑΣΣΟΣ ΑΠ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΈΣ !! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΊΝΕΙ ΟΠΩΣ ΉΤΑΝ !!!!
  ΜΟΝΟ ΌΤΑΝ ΣΥΝΔΥΆΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΠΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΟΦΕΛΙΜΟΥ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ​ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ «ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΘΕΪΚΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ»

  Απάντηση

Θα θέλατε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας;

Η συμπλήρωση του ονοματεπώνυμου και του e-mail είναι προαιρετική.


Μοιραστείτε το:

Copyright © 2014 statusradio.gr