Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς


Απο το Γραφείο Τύπου Δήμου Αλεξανδρούπολης

Περίπου στις 20/05/2017  θα αρχίσει η υποβολή αιτήσεων για την ένταξη των παιδιών στο πρόγραμμα  «εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής».

Το πρόγραμμα, που υλοποιείται από την Ε.Ε.Τ.Α.Α.  στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 με τη συγχρηματοδότηση της  Ελλάδας και της ΕΕ., απευθύνεται στις μητέρες που δεν εργάζονται στο δημόσιο τομέα και αφορά τη δωρεάν φιλοξενία των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς.

Καλούνται οι γονείς που έχουν τις προϋποθέσεις να γράψουν τα παιδιά τους  στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ και να αποκτήσουν μία θέση δωρεάν φιλοξενίας να προσέρχονται στην Διεύθυνση των Παιδικών Σταθμών (Ζ΄ Παιδικός Σταθμός, Θουκυδίδου 25) για σωστή ενημέρωση και οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης τους.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα πρέπει να υποβάλλουν την πράξη προσδιορισμού φόρου, που σημαίνει ότι πρέπει να έχουν καταθέσει τη φορολογική δήλωση του έτους 2016 (01-01-2016 έως 31-12-2016).

 

Η μη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ενώ πληρούν τις προϋποθέσεις, μπορεί να τους αφήσει και εκτός Παιδικών Σταθμών.

Οι θέσεις εκτός προγράμματος ΕΣΠΑ της Ε.Ε.Τ.Α.Α. είναι συγκεκριμένες και θα καλυφθούν κατά προτεραιότητα από μητέρες υπαλλήλους που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.Μοιραστείτε το:

Copyright © 2014 statusradio.gr