Το 50% του κατεψυγμένου αρακά της Ελλάδας, παράγεται στον Β. Έβρο!


Το 50% των καταναλωτικών αναγκών όλης της χώρας σε κατεψυγμένο αρακά, παράγεται στο βόρειο τμήμα του Έβρου, σε δύο επιχειρήσεις συσκευασίας κατεψυγμένων λαχανικών που δραστηριοποιούνται εδώ και δύο δεκαετίες σχεδόν με εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης. Ο ιδιοκτήτης και διευθυντής της Ελληνικής Οικοαγροτικής Γιάννης Παυλούδης, με έδρα στους Μεταξάδες Έβρου, μίλησε σήμερα στον Σταύρο Αποστολίδη, για τις αντιξοότητες του «επιχειρείν» στον Έβρο, για τους 50 και πλέον εργαζόμενους στο εργοστάσιο και για τους 250 αγρότες που με συμβολαιακή γεωργία παραδίδουν τα λαχανικά τους, κάθε χρόνο στην επιχείρησή του. Ο κ. Παυλούδης αναφέρθηκε επίσης και σε χαρακτηριστικές περιπτώσεις, όπου το κράτος λειτουργεί ανασταλτικά στην ανάπτυξη της επιχείρησης αφού εδώ και δέκα χρόνια σχεδόν κανένας φορέας δεν κατάφερε να ασφαλτοστρώσει 900 μέτρα δρόμου που οδηγεί στη μονάδα παραγωγής και η πρόσβαση γίνεται ακόμη και σήμερα από χωματόδρομο.



Μοιραστείτε το:

Copyright © 2014 statusradio.gr