Γραφειοκρατία – SAOS FERRIES: … 1.000 – 0 !!!


Επί ένα μήνα σχεδόν, το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας δεν απαντά στο Λιμεναρχείο της Αλεξανδρούπολης που ρωτά αν … δικαιούται να δώσει άδεια στην πλοιοκτήτρια εταιρεία του ΣΑΟΝΗΣΟΣ για να ολοκληρώσει τις εργασίες μετασκευής στο εσωτερικό του νέου πλοίου της SAOS FERRIES, εντός του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης! Η γραφειοκρατία νικά καθημερινά το κράτος … «κατά κράτος» και η Σαμοθράκη κινδυνεύει να μείνει ξανά χωρίς πλοίο, όταν σύντομα το SAOS 2 θα πρέπει να δεξαμενιστεί στον Πειραιά για την τακτική επιθεώρησή του. Την ίδια ώρα ένα έτοιμο πλοίο να το υποκαταστήσει, το ΣΑΟΝΗΣΟΣ, θα βρίσκεται αχρησιμοποίητο και δεμένο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Ο πλοιοκτήτης της SAOS FERRIES Φώτης Μανούσης, μιλώντας σήμερα στον Σταύρο Αποστολίδη, ανακοίνωσε ότι απέστειλε επιστολές στο σύνολο του πολιτικού προσωπικού του νομού, ζητώντας να μεσολαβήσουν για να ξεπεραστεί η γραφειοκρατική εμπλοκή.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο Βουλευτής Έβρου της ΝΔ Τάσος Δημοσχάκης, δηλώνοντας έτοιμος να αναλάβει πρωτοβουλίες.

Φ. Μανούσης:

Τ. Δημοσχάκης:Μοιραστείτε το:

Copyright © 2014 statusradio.gr