Αρχική » Λευκή Νύχτα Εμπορίου- 13 Αυγούστου 2015

Λευκή Νύχτα Εμπορίου- 13 Αυγούστου 2015

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Σε συνέχεια των ενεργειών ανάδειξης του παραδοσιακού εμπορικού κέντρου της Αλεξανδρούπολης και ενίσχυσης της ανταγωνιστικής ταυτότητας της πόλης, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης και η Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης-Τ.Ι.Ε.Δ.Α., προγραμματίζουν την διενέργεια «ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» την προσεχή Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015.

Τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα, οι γενικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν μετά τις επτά το απόγευμα, ενώ τα lives θα ξεκινήσουν την ζωντανή μουσική μετά τις εννέα το βράδυ.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, την Αστυνομική Διεύθυνση και την Τροχαία Αλεξανδρούπολης προγραμματίζεται μερική απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης στο κέντρο, ώστε να διεξαχθούν οι υποστηρικτικές εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν την  «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ». Πιο συγκεκριμένα από ώρα 17:00 της 13ης Αυγούστου έως την 01:00 της 14ης Αυγούστου, θα παραμείνουν κλειστοί*  οι παρακάτω δρόμοι:

  • η οδός 14ης Μαΐου από την Λεωφόρο Δημοκρατίας έως το ύψος της οδού Φυλής,
  • η οδός Ιωακείμ Καβύρη από την οδό Παλαιολόγου έως το ύψος της Ανατολικής Θράκης,
  • όλες οι παράλληλες με την Λεωφόρο Δημοκρατίας που περικλείονται από τις ανωτέρω δύο.
  • καθώς και το τμήμα της Βενιζέλου από την Ιωακείμ Καβύρη έως την Ίωνος Δραγούμη.

*  (πρόκειται να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από την Αστυνομική Διεύθυνση)

Οι εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν την «Λευκή Νύχτα» πρόκειται να καλύψουν όλο το γεωγραφικό εύρος του εμπορικού κέντρου της Αλεξανδρούπολης και θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα. Ενδεικτικά αναφέρουμε: 4 κεντρικές σκηνές με ζωντανή μουσική από γνωστά συγκροτήματα, μία μοναδική επίδειξη κρουστών, DJs σε διάφορα σημεία της πόλης, χορευτικά συγκροτήματα, ανιματέρς, εκδηλώσεις καταστημάτων και πολλές άλλες εκπλήξεις οι οποίες θα αναμορφώσουν για ένα ακόμη καλοκαίρι την εικόνα του κέντρου της Αλεξανδρούπολης.

Επισημαίνουμε δε το γεγονός της αναμενόμενης διεύρυνσης των ποσοστών εκπτώσεων των εμπορικών καταστημάτων –πέραν των υφιστάμενων εκπτώσεων- για το εν λόγω βράδυ.

Τέλος ζητούμε την κατανόηση των πολιτών και των κατοίκων του κέντρου για την μεταβολή -για μία νύχτα- της καθημερινότητάς τους αναφορικά με την πιθανή κυκλοφοριακή αναστάτωση που θα επιφέρουν οι κυκλοφορικές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης και τον ήχο που θα μεταφέρεται από τις μουσικές εκδηλώσεις και κάνουμε έκκληση στους δημότες να περιορίσουν τις μετακινήσεις με τα οχήματά τους στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης για το απόγευμα και το βράδυ της 13ης Αυγούστου.

Καλούμε τους δημότες και τους επισκέπτες να κατέλθουν στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, να απολαύσουν την εικόνα των πεζοδρομημένων (για μία νύχτα) κεντρικών λεωφόρων, να ζήσουν την εμπειρία των μοναδικών εκδηλώσεων και να επωφεληθούν από τα μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων των εμπορικών καταστημάτων και τις προσφορές των καταστημάτων καφέ και εστίασης.

Ο Πρόεδρος                                                                                                  Ο Γενικός Γραμματέας

Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνος                                                                       Μιχαηλίδης Νικόλαος

 

leukinixta

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας