Αρχική » Ο Γιώργος Ντόλιος «κρατάει» το ΠΑΣΟΚ στον Έβρο και ο … Γιωργάκης ψάχνει υποψήφιους …!

Ο Γιώργος Ντόλιος «κρατάει» το ΠΑΣΟΚ στον Έβρο και ο … Γιωργάκης ψάχνει υποψήφιους …!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ο Βαγγέλης Ζωίδης, αδελφός της πρώην Δημοτικής Συμβούλου Νανάς Ζωίδου, ο … Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Αλβανάκης, ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νίκος Τσολακίδης και φυσικά ο Υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος, είναι οι τέσσερις από τους έξι υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ του Βαγγέλη Βενιζέλου. Ο Γιώργος Ντόλιος, έχοντας στα χέρια του αναλύσεις αλλά και δημοσκοπήσεις, εκτιμά ότι θα καταφέρει να διατηρήσει την έδρα του στον Έβρο, με άνετο τρόπο μάλιστα, παρά τα χαμηλά ποσοστά του κόμματος πανελλαδικά. Είναι αλήθεια, ότι η πολιτική οργάνωση του Υφυπουργού Εσωτερικών στον Έβρο, παραμένει  ισχυρή, γεγονός που του επιτρέπει την αισιοδοξία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Ζαπάρτας αρνήθηκε ξεκάθαρα και έντιμα, να συμμετάσχει «σ’ αυτόν τον εμφύλιο», όπως είπε χαρακτηριστικά. Το ίδιο έκανε και η Ελένη Τσιαούση, που αφού διερεύνησε την πιθανότητα να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ (η τελευταία φορά ήταν κατά την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Αλεξανδρούπολη), διαπίστωσε ότι είναι … «στραβό το κλίμα» και αποχώρησε πριν «το φάει κι ο γάιδαρος»!

Στο απέναντι «πράσινο» στρατόπεδο, στο ΚΙΝΗΜΑ δηλαδή του Γιώργου Παπανδρέου, παραμένει ασαφές, δυο μόλις μέρες πριν την κατάθεση των ψηφοδελτίων (Παρασκευή 9/1), ποιοι θα δεχτούν να ξαναφωνάξουν το … «Πάμε» στον Γιώργο. Προσωπικότητες όπως η Κατερίνα Μπέρδου και πιθανόν και ο Γιώργος Ούστογλου, αρνούνται τη συμμετοχή τους, αφού ξέρουν ότι δεν έχουν καμία πιθανότητα εκλογής, υπό την σημαία του νεοσύστατου κόμματος.

Ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Νίκος Ραπτόπουλος, μας είπε ότι δεν δέχθηκε μέχρι στιγμής καμία πρόταση, δεν πρόκειται να εκδηλώσει ο ίδιος κανένα ενδιαφέρον, αλλά αν κληθεί ίσως να μην αρνηθεί τη συμμετοχή του.

Ο πρώην Δήμαρχος Σαμοθράκης Γιώργος Χανός, δεν αποκλείεται να δεχθεί στο τέλος την πρόταση συμμετοχής στο ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. Μάλιστα λέγεται ότι η ίδια η σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου, Άντα, τηλεφωνεί τις τελευταίες μέρες σε πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο για να διερευνήσει και να αξιολογήσει υποψηφιότητες όπως του Λευτέρη Χαμαλίδη και της Μαρίας Γκουγκουσκίδου!

Άντε και … καλό βόλι…!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας