Αρχική » Περιοδεία ΚΚΕ στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: «Μεγάλες οι ελλείψεις»

Περιοδεία ΚΚΕ στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: «Μεγάλες οι ελλείψεις»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης περιόδευσε την Τετάρτη 17/05 κλιμάκιο της ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ , με επικεφαλείς τους υποψήφιους βουλευτές  Σάββα Δευτεραίο και Βάνα Δινδίνη. Συνομίλησαν με τους εργαζόμενους, με ιατρικό και διοικητικό προσωπικό. Αναδείχθηκαν για ακόμη μία φορά μέσα από τη συζήτηση  οι μεγάλες ελλείψεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι εργαζόμενοι και ασθενείς, με αποτέλεσμα την εντατικοποίηση της εργασίας, από τη μια, και την παροχή υποβαθμισμένων υπηρεσιών Υγείας, από την άλλη, για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής. 

Στη συνέχεια παρευρέθηκαν στην κινητοποίηση που καλούσαν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, προτάσσοντας την πάγια θέση του ΚΚΕ για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού (ιατρικού και νοσηλευτικού), προσλήψεις του συνόλου του επικουρικού προσωπικού χωρίς όρους και προϋποθέσεις, το οποίο καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Δεν υπάρχει άλλη λύση πέρα από τον αγώνα για ΣΣΕ και μόνιμες σχέσεις εργασίας, για να ξεφύγουν οι εργαζόμενοι από το καθεστώς της ομηρίας, όπως και οι ίδιοι επισημαίνουν, τους οποίους «κρατούν» τόσο η κυβέρνηση της ΝΔ, όσο και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τόνισαν πως η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα της διαχρονικής πολιτικής της ιδιωτικοποίησης και της εμπορευματοποίησης της Υγείας, που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, για να βρίσκουν χώρο οι επιχειρηματικοί όμιλοι να αλωνίζουν και να κερδίζουν σε βάρος της υγείας του λαού.

Με την ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές στις 21 Μάη, ο λαός μπορεί να περάσει στην αντεπίθεση, να διεκδικήσει να ζει και να εργάζεται, να έχει Υγεία και Πρόνοια δημόσιες και δωρεάν, σύμφωνα με τις δυνατότητες της εποχής μας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας