Αρχική » Παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση για Λουτρά Τραϊνούπολης: «Να συζητηθεί το θέμα της εκμίσθωσης αμέσως!»

Παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση για Λουτρά Τραϊνούπολης: «Να συζητηθεί το θέμα της εκμίσθωσης αμέσως!»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Την αντίδρασή της στην απόφαση εκμίσθωσης των Ιαματικών Λουτρών Τραϊανούπολης εκφράζει και η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση και ζητά τη συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης ενός τόσο σοβαρού ζητήματος.

Το  ΔΣ της ΤΙΕΔΑ ΑΕ σε πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε την προκήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση των χώρων των Ιαματικών Λουτρών  Τραϊανούπολης. Για την απόφαση αυτή δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση ούτε συζήτηση  στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν υπάρχει ούτε η γνωμοδότηση της Τοπικής Κοινότητας.

Στο διάστημα που μεσολάβησε της απόφασης και με βιαστικές διαδικασίες πραγματοποιήθηκε ο πλειοδοτικός διαγωνισμός. που κατοχύρωσε τα λουτρά για 25 χρόνια σε εταιρεία εργαζομένων ξενοδοχείου της πόλης με 15.000 € μετοχικό κεφάλαιο, χωρίς καμία άλλη σοβαρή δραστηριότητα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της και με μηδενική εμπειρία σε θερμαλισμό και ιαματικό τουρισμό !! Η όλη διαδικασία προκάλεσε και την παραίτηση μέλους του ΔΣ της ΤΙΕΔΑ.

Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό, αφορά όλους τους δημότες και ιδιαίτερα την περιοχή των Λουτρών, επειδή υπάρχουν κρίσιμα ζητήματα για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στους χώρους και επειδή η όλη διαδικασία είναι πέρα και μακριά από το Δημοτικό Συμβούλιο απαιτούμε να έρθει το θέμα για συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης στο επόμενο ΔΣ και επιπλέον να μην ισχύσει καμιά απόφαση της ΤΙΕΔΑ  μέχρι να συζητηθεί το θέμα.

Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις και τον κάθε δημοτικό σύμβουλο χωριστά να στηρίξει αυτό το αίτημά μας ώστε να πραγματοποιηθεί η συζήτηση του θέματος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας