Κεβρεκίδης: Σεμινάριο για το ψωμί από προζύμι από την Συντεχνία Αρτοποιών Έβρου

Σεμινάριο για τον σωστό τρόπο παρασκευής ψωμιού από προζύμι και την κοστολόγησή του, διοργανώνει της Κυριακή η Συντεχνία Αρτοποιών Έβρου. Ο Πρόεδρος Κώστας Κεβρεκίδης αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα του προζυμένιου ψωμιού και κάλεσε τους Αρτοποιούς να συμμετάσχουν γιατί μεταξύ των άλλων θα έχουν την δυνατότητα να εξετάσουν με ειδικούς προσκεκλημένους χαμηλότερες τιμές στην κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος στα αρτοποιεία.