Κεβρεκίδης: Σεμινάριο για το ψωμί από προζύμι από την Συντεχνία Αρτοποιών Έβρου

1388
0
Share:

Σεμινάριο για τον σωστό τρόπο παρασκευής ψωμιού από προζύμι και την κοστολόγησή του, διοργανώνει της Κυριακή η Συντεχνία Αρτοποιών Έβρου. Ο Πρόεδρος Κώστας Κεβρεκίδης αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα του προζυμένιου ψωμιού και κάλεσε τους Αρτοποιούς να συμμετάσχουν γιατί μεταξύ των άλλων θα έχουν την δυνατότητα να εξετάσουν με ειδικούς προσκεκλημένους χαμηλότερες τιμές στην κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος στα αρτοποιεία.

Share:

Σχόλια

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Πολιτική Απορρήτου

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο