Αρχική » Επιμελητήριο Έβρου: Ονοματοδοσία αίθουσας συνεδρίων «Νικόλαος Ι. Δαστερίδης»

Επιμελητήριο Έβρου: Ονοματοδοσία αίθουσας συνεδρίων «Νικόλαος Ι. Δαστερίδης»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Η συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας ήταν η πρώτη εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα συνεδρίων του 3ου ορόφου του Επιμελητηρίου Έβρου, αμέσως μόλις αυτή απέκτησε το όνομα του Επίτιμου Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου κου Νικόλαου Ι. Δαστερίδη.

Η τελετή της ονοματοδοσίας της αίθουσας έγινε το πρωί του Σαββάτου 13/05 (όπως και η συνεδρίαση της ΔΕ της ΚΕΕΕ) και ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο της 19ης Διεθνούς Εμπορικής Έκθεσης alexpo2023.

Ο Νίκος Δαστερίδης υπηρέτησε στο Επιμελητήριο Έβρου ως πρόεδρος την περίοδο 1993-2010 και εργάστηκε σκληρά τόσο για το ίδιο το Επιμελητήριο, αλλά και για την επιχειρηματική κοινότητα και την τοπική κοινωνία συνολικά. Επί των ημερών του σχεδιάστηκε και ανεγέρθηκε το σύγχρονο κτίριο που φιλοξενεί τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Έβρου, ενώ το όνομά του συγκαταλέγεται σε πλήθος επιτροπών και φορέων που οι εργασίες τους συνετέλεσαν στην ενίσχυση της αναπτυξιακής πορείας του Έβρου και της Θράκης.

Η τελετή της ονοματοδοσίας έγινε σε κλίμα συγκίνησης παρόντος φυσικά του ίδιου του κου Δαστερίδη και μελών της στενής και της ευρύτερης οικογένειας του καθώς και του Προέδρου της ΚΕΕΕ κου Ιωάννη Μασούτη και των μελών της Διοικητικής Επιτροπής.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κος Χριστόδουλος Τοψίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γενικός Γραμματέας της ΚΕΕΕ κος Παναγιώτης Αγνιάδης και ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κος Νίκος Αγγελίδης που μοιράστηκαν με το κοινό τις κοινές τους εμπειρίες με τον κο Δαστερίδη καθώς όλοι υπηρέτησαν και υπηρετούν τον επιμελητηριακό θεσμό επί μακρόν.

Ο κος Δαστερίδης με τη σειρά του, χαιρετίζοντας συγκινημένος την εκδήλωση, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Έβρου, επανέλαβε την αγωνία του για το μέλλον της περιοχής μας καλώντας όλους και όλες να μην χάνουν την εργατικότητά τους και τη διάθεσή τους για προσφορά, ώστε ο Έβρος και η Θράκη να κινούνται ανοδικά και με προσανατολισμό την ανάπτυξη και την ευημερία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας