Αρχική » Οι επισκέψεις του Δημάρχου στην Κύπρο αποδίδουν. «Φέτος επενδύουμε 196.000 € στην τουριστική προβολή της Αλεξανδρούπολης»

Οι επισκέψεις του Δημάρχου στην Κύπρο αποδίδουν. «Φέτος επενδύουμε 196.000 € στην τουριστική προβολή της Αλεξανδρούπολης»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

196.000 € επενδύει φέτος ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στην τουριστική προβολή της περιοχής, λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπ’ όψη τις υποδείξεις των επαγγελματιών του τουρισμού. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της σύσκεψης που έγινε προχθές στο γραφείο του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη με τους ξενοδόχους και τους τουριστικούς πράκτορες. Όπως είπε ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Τάσος Σεραφειμίδης «στοχεύουμε οργανωμένα στην προσέλκυση τουριστών από την Τουρκία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, ενώ πολύ καλά πήγε και η πρώτη απόπειρα που έγινε πέρυσι με την επίσκεψη του Δημάρχου στην Κύπρο αφού οι ξενοδόχοι κάνουν ήδη κρατήσεις για Κύπριους επισκέπτες». Ο κ. Σεραφειμίδης διαβεβαίωσε επίσης ότι η φετινή χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη και για το Δημοτικό camping, αφού οι εγκαταστάσεις ανακαινίστηκαν και αυτές τις ημέρες ολοκληρώνεται και η ανάπλαση της reception και γενικότερα της πρόσοψης. Ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ δήλωσε επίσης και εξαιρετικά ικανοποιημένος από την διάκριση που απέσπασε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ως 3ος καλύτερος προορισμός city break σε όλη την Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας