Αρχική » Η «μικρή Μαρία» και το πρόσωπο-κλειδί

Η «μικρή Μαρία» και το πρόσωπο-κλειδί

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Του Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου

Θα δώσω και σήμερα μια συνέχεια στο σίριαλ «η μικρή Μαρία» όχι για να τονίσω εκ νέου την ντροπιαστική (και καθόλου αιδήμονα) σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ και του αρχηγού του, που έσπευσαν να καταπιούν αμάσητο το πρακτορίστικο κατασκεύασμα, αλλά γατί στην υπόθεση αυτή υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο, αν και έπαιξε καταλυτικό ρόλο, παραμένει κατά βάση αθέατο. Το πρόσωπο αυτό πρωταγωνίστησε όχι μόνο στο σήσιμο, στη σκηνοθεσία και στην υλοποίηση του σίριαλ, αλλά και στον διεθνή διασυρμό της Ελλάδας. Πρόκειται για την κυρία Μπάιντα αλ Σάλεχ, Σύρια στην καταγωγή η οποία όπως αποδεικνύεται περίτρανα πλέον, έστειλε όλο αυτό το σκηνικό προφανέστατα για λογαριασμό της Τουρκίας και των σχεδίων του Ενρογάν.

Η κυρία ζει σήμερα ανενόχλητη στη Γερμανία, και τονίζω το «ανενόχλητη», διότι είναι ύποπτη για μια σειρά από εγκληματικές ενέργειες εις βάρος της Ελλάδας, η χώρα μας δεν έχει κινήσει καμία διαδικασία εις βάρος της. Ούτε καν ένα ένταλμα σύλληψης μέσω της Ιντερπόλ.

Επίσης, υπάρχει και ένα παρεμπίπτον ζήτημα αναφορικά με τις κινήσεις της: η κυρία έκανε όσα έκανε με τους 38 πρόσφυγες από τη Συρία στην περίφημη νησίδα του Έβρου, αλλά εν συνεχεία εξαφανίστηκε από την ομάδα. Ποιος την εξαφάνισε, που την πήγε και κυρίως με τι χαρτιά την έβγαλε από την χώρα μας και την οδήγησε στη Γερμανία, νομίζω ότι είναι ένα τεράστιο θέμα που αφορά τις ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας. Και οπωσδήποτε πρέπει να διασαφηνιστεί.

Υποθέτω, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κύριος Θεοδωρικάκος, ακούει. Διαβάζει, ήθελα να πω…

Σιωπή για τα fake news

ΕΠΙΣΗΣ, στην υπόθεση αυτή είχαν άμεση συμμετοχή και δημοσιογράφοι. Ανταποκριτές, απεσταλμένοι, αλλά και μέλη της δημοσιογραφικής κοινότητας της χώρας. Ελληνες (κυρίως) αλλα και ξένοι, με ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα και με φιλοσυριζαιικά συστήματα τα οποία έπαιξαν δυνατά και για λογαριασμό του κόμματος το θέμα 38 προσφυγές σε μια νησίδα και ένα νεκρό κορίτσι απο δαγκωμα σκορπιού. Η λαλίστατη, κατα τα αλλα, ΕΣΗΕΑ θα ασχοληθεί με την περίπτωσή τους;

Οι άνθρωποι αυτοί διακίνησαν ενα πλήθος fake news τα οποία εξέθεσαν την Ελλάδα διεθνώς, και μάλιστα στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου. Εγραψαν ποταμούς αθλιοτήτων χωρίς να ελέγ­ξουν το βασικό, που ήταν ο δήθεν θάνατος ενός παιδιού. Υπέπεσαν στο πλέον σοβαρο ατόπημα για έναν δημοσιογράφο. Την άκριτη υιοθέτηση ενός ψεύδους. Δεν πρέπει να παραπεμφθουν στο πειθαρχικό όργανο της Ενωσης; Πρεπει. Δε πρέπει να καταγγελθούν; Πρεπει, επίσης. Θα συμβεί τίποτε από όλα αυτά; Οχι. Διότι το καλό μας σωματείο (ποσώς βέβαια ενδιαφέρει αυτό τον υπόλοιπο κόσμο) διοικείται απο μια ανίερη συμμαχία Δεξιάς και ΣΥΡΙΖΑ, με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει το πάνω χέρι. Αυτά.

Πηγή: Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας