Αρχική » Christmas lights στην Αλεξανδρούπολη !!

Christmas lights στην Αλεξανδρούπολη !!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Μέρες τώρα όσοι βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη διαπιστώνουν ότι έβαλε τα «καλά» της, στολίστηκε με αμέτρητα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και καλεί μικρούς και μεγάλους να κάνουν  «login» στο πνεύμα των ημερών!

Όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης στολίστηκαν και φέτος,  ενώ επιπλέον ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο τοποθετήθηκε μπροστά από το Δημαρχείο. Σχεδόν όλοι όσοι περνούν από εκεί δεν χάνουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν κάτω από το δέντρο.

Στο πάρκο της παραλιακής οδού της Αλεξανδρούπολης, δημιουργήθηκε ένα σκηνικό παραμυθένιο! Φώτα που αλλάζουν χρώματα πάνω στα κλαδιά των δέντρων και ξωτικά που κρέμονται από αυτά, κάνουν την βόλτα μαγική!

Σημείο αναφοράς και τόπος των περισσότερων Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων είναι το Πάρκο Ακαδημίας στο κέντρο της πόλης. Τεράστιες φωτεινές μπάλες και αστέρια, ένα μεγάλο φωτεινό έλκηθρο, χιονάνθρωποι και Άγιοβασίληδες  προσφέρονται για μια αναμνηστική φωτογραφία λίγο πριν τελειώσει και αυτός ο χρόνος. Το σπίτι των ξωτικών εντυπωσιάζει τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό του, βάζοντάς μας κυριολεκτικά μέσα στο παραμύθι. Χριστουγεννιάτικα περίπτερα, και «λιχουδόσπιτα» βρίσκονται διάσπαρτα μέσα στο πάρκο έτοιμα να υποδεχθούν τους επισκέπτες.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο Δήμος της Αλεξανδρούπολης για τις γιορτινές ημέρες, διαμορφώνουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ….. Καλά Χριστούγεννα !!!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας