Αρχική » «Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου μαστού» Ενημερωτική συνάντηση στο Μουσείο Μετάξης

«Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου μαστού» Ενημερωτική συνάντηση στο Μουσείο Μετάξης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού (25/10), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, οργανώνει την Κυριακή 30 Οκτωβρίου (ώρα 11:00), ενημερωτική συνάντηση για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου μαστού, στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο μαιευτήρας-γυναικολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ, κ. Δημήτρης Καραμανίδης, με θέμα «Καρκίνος του Μαστού, Πρώιμη Πρόληψη και Αντιμετώπιση». Στη συνέχεια, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης κ. Κυριακούλα Δερεκενάρη θα παρουσιάσει τα προγράμματα του Συλλόγου και η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Αλεξανδρούπολης «ΣΥΝΕΧΙΖΩ» κ. Τασούλα Σπυρίδου θα απευθύνει έναν σύντομο χαιρετισμό. Τέλος, οι κυρίες Μαρούσα Πρωτοπαπαδάκη, Ανδρομάχη Αθηναίου, Εύη Μπακάλη και Ρίκα Γιουβανέλλη θα καταθέσουν την προσωπική τους εμπειρία. Στόχος της συνάντησης είναι να ενημερωθούν γυναίκες και άντρες για τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και να εξοικειωθούν με τη διαδικασία της αυτοεξέτασης του μαστού και της κλινικής εξέτασής του.

Το ΠΙΟΠ, συμμετέχοντας στη συλλογική προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, συμβολικά θα φωταγωγήσει ροζ το Μουσείο Μετάξης, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022.

Η συμμετοχή στη συνάντηση είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

ΠΙΟΠ | Μουσείο Μετάξης

Ελευθερίου Βενιζέλου 73, Σουφλί 684 00

Τ.: 25540 23700 | www.piop.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας