Αρχική » Μιχαηλίδης-Μυτιληνός: Αναγκαία η στήριξη των αιτημάτων του Συλλόγου Εργαζομένων για έλλειψη προσωπικού

Μιχαηλίδης-Μυτιληνός: Αναγκαία η στήριξη των αιτημάτων του Συλλόγου Εργαζομένων για έλλειψη προσωπικού

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Τη δέσμευση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης για περαιτέρω συζήτηση σε επόμενη συνεδρίαση του θέματος του Συλλόγου Εργαζομένων στον Δήμο Αλεξ/πολης σχετικά με την έλλειψη προσωπικού υπενθυμίζουν ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, Παύλος Μιχαηλίδης και ο Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» Βαγγέλης Μυτιληνός. Όπως αναφέρουν μέχρι σήμερα η συζήτηση του θέματος δεν έχει πραγματοποιηθεί και επισημαίνουν την υποχρέωση του Δ.Σ. να το θέσει προς συζήτηση.

Δείτε εδώ τα θέματα προς συζήτηση της σημερινής συνεδρίασης.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης στις 18/7/2022 πάρθηκε ομόφωνη απόφαση αποδοχής ψηφίσματος του Συλλόγου Εργαζομένων στον Δήμο Αλεξ/πολης σχετικά με την έλλειψη προσωπικού καθώς και η διαβεβαίωση για την περαιτέρω συζήτηση του θέματος σε επόμενη συνεδρίαση.

Δυστυχώς κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί παρόλο που τα προβλήματα από την έλλειψη προσωπικού είναι μεγάλα και επείγουν.

Για τον λόγο αυτό ο Πρόεδρος του Δ.Σ. οφείλει να το θέσει στη σημερινή συνεδρίαση εκτός της ημερήσιας διάταξης, διαφορετικά να δεσμευτεί πως θα το φέρει σε επόμενη ειδική συνεδρίαση ως μοναδικό θέμα. Επί προσθέτως ζητάμε να παρθεί απόφαση στήριξης των εργαζομένων ΙΔΟΧ ΕΣΠΑ σε ότι αφορά τον Δικαστικό Αγώνα, στον οποίο θα προβούν τα παραπάνω μέλη του συλλόγου στις 2/11/2022 για την αναγνώριση της πραγματικής φύσης των συμβάσεων τους, ως συμβάσεις εξαρτημένης Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου και Αορίστου Χρόνου, χορηγώντας το αρμόδιο νομικό πρόσωπο του Δήμου σχετική βεβαίωση ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

1. Παύλος Α. Μιχαηλίδης

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

2. Ευάγγελος Μυτιληνός

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας