Αρχική » ΚΥΨΕΛΗ ΙΔΕΩΝ & ΔΡΑΣΗΣ: Πρόταση αδελφοποίησης Δήμου Αλεξ/πολης με αντίστοιχο Δήμο των ΗΠΑ

ΚΥΨΕΛΗ ΙΔΕΩΝ & ΔΡΑΣΗΣ: Πρόταση αδελφοποίησης Δήμου Αλεξ/πολης με αντίστοιχο Δήμο των ΗΠΑ

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ο σύλλογος πολιτών “ΚΥΨΕΛΗ ΙΔΕΩΝ & ΔΡΑΣΗΣ” απέστειλε προς τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του ΔΣ,  τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και τους δημοτικούς συμβούλους, πρόταση για την  αδελφοποίηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης με αντίστοιχο Δήμο των Ηνωμένων Πολιτειών ο οποίος να διαθέτει κάποια κοινά χαρακτηριστικά με την περιοχή μας.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου “ΚΥΨΕΛΗ ΙΔΕΩΝ & ΔΡΑΣΗΣ” Στάθης Ασπιώτης, επικαλέστηκε ως παράδειγμα την πρόσφατη αδελφοποίηση της Καλαμάτας με τον Δήμο Lowell της Μασαχουσέτης.

Αναφέρθηκε  στα πρόσωπα που συμμετείχαν, στην πρωτοβουλία και στα όσα ανακοινώθηκαν κατά την διάρκεια της τελετής υπογραφής της  αδελφοποίησης.

Οι γεωπολιτικές εξελίξεις και η υπό διαμόρφωση γεωστρατηγική, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη συνεργασιών και δικτυώσεων της περιοχής μας με φορείς των Η.Π.Α.

Όμως για να αποδώσει οφέλη μια αδελφοποίηση επιβάλλεται να μην μείνουμε μόνο στις τελετές.

Είναι απαραίτητη η ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων του Δήμου, αιρετών και υπηρεσιών για την δημιουργία σοβαρής ατζέντας θεμάτων και δράσεων με προτάσεις και πρακτικές ενέργειες διεκδίκησης.

Η “ΚΥΨΕΛΗ ΙΔΕΩΝ & ΔΡΑΣΗΣ” βρίσκεται στη διάθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης,  για να συνδράμει περαιτέρω με συγκεκριμένο πλαίσιο ενεργειών που αφορά προτεινόμενους Δήμους για αδελφοποίηση, θέματα συνεργασίας, ανταλλαγή τεχνογνωσίας  και τομείς διεκδίκησης.

Κυψέλη Ιδεών & Δράσης 
Email info.kipseli@gmail.com
Τηλ. Επικοινωνίας  2551305481  

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας