Αρχική » Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου: Λήψη ουσιαστικών μέτρων ασφαλείας στους χώρους εργασίας άμεσα!

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου: Λήψη ουσιαστικών μέτρων ασφαλείας στους χώρους εργασίας άμεσα!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου με αφορμή το δυστύχημα με το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα και εφιστά στους εργοδότες να φροντίζουν για την ασφάλεια των εργαζομένων τους.

Ένα ακόμα θανατηφόρο εργατικό ατύχημα προστέθηκε, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2022, στον κατάλογο των ατυχημάτων του νομού Έβρου.

Δυστυχώς, μέσα στον “εργασιακό μεσαίωνα” που ζούμε, ελάχιστες είναι οι επιχειρήσεις που τηρούν τους κανόνες ασφαλείας στους χώρους εργασίας. Πρώτο και κυρίαρχο μέλημα των εργοδοτών θα πρέπει να είναι η ασφάλεια των εργαζομένων τους. Θα πρέπει να θεσπιστούν μέτρα που θα βάλουν τέλος στα μεροκάματα του θανάτου.

Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου ζητά από την Πολιτεία τη λήψη ουσιαστικών μέτρων ασφαλείας στους χώρους εργασίας και τη στελέχωση των Τεχνικών Επιθεωρήσεων που θα πραγματοποιούν καλύτερους και πιο εξονυχιστικούς ελέγχους,  ώστε να σταματήσουν οι εργαζόμενοι να πληρώνουν με αίμα και με την ίδια τους τη ζωή το μεροκάματό τους.

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Έβρου εκφράζει τη βαθειά του θλίψη και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του άτυχου συναδέλφου που έχασε τη ζωή του στα λατομεία Μάκρης στην Αλεξανδρούπολη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας