Αρχική » Έναρξη λειτουργίας ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης

Έναρξη λειτουργίας ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Την επαναλειτουργία του ΚΑΠΗ ΑΛεξανδρούπολης ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Δ.Σ. Πολυκοινωνικού Χρήστος Γκουγκουλάκης στοχεύοντας στη φροντίδα περίθαλψη και την τόνωση της αυτοπεποίθησης των ευπαθών ομάδων και των ηλικιωμένων.

Αναλυτικά ο λόγος του:

Αγαπητά μας μέλη, φίλες και φίλοι
ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος, η Διοίκηση του Πολυκοινωνικού και το προσωπικό σας καλωσορίζουμε πρωτίστως και ευχόμαστε σιγά-σιγά να συνεχίσουμε από  εκεί που σταματήσαμε,  εξαιτίας της πανδημίας του  covid-19 και των περιορισμών, τις όμορφες στιγμές της καθημερινότητάς μας πάντα με ασφάλεια και  τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα.

Για όλους εμάς οι ευπαθείς ομάδες ΑμεΑ, Άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας, ομάδες γυναικών δημιουργικής απασχόλησης και εθελοντισμού, αποτελούν προτεραιότητά μας με σκοπό να γίνει και πάλι δημιουργική και δυναμική η ζωή αυτών των ανθρώπων.

Οι ιατροφαρμακευτικές και υγειονομικές υπηρεσίες (Φυσικοθεραπευτήριο-Ιατρείο) λειτουργούσαν και λειτουργούν αδιάκοπα ακόμη και μέσα στη κορύφωση της πανδημίας, σύμφωνα πάντοτε με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στις δομές των ΚΑΠΗ.

Με την επαναλειτουργία των δομών δίνουμε την ευκαιρία στους ανθρώπους αυτούς να παραμείνουν ενεργοί και δραστήριοι.

Με αυτό το πνεύμα ο δήμος μας, το Πολυκοινωνικό στοχεύει στην υλοποίηση δράσεων υποστήριξης, φροντίδας, ενδυνάμωσης, τόνωσης, αυτοπεποίθησης καθώς και ενίσχυση του αισθήματος ανεξαρτησίας, αυτάρκειας, προσφοράς και κοινωνικής συμμετοχής.

Μαζί θα τα καταφέρουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα αυτή που στερηθήκαμε τα τελευταία δύο χρόνια εξαιτίας της πανδημίας του covid-19.
  Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Πολυκοινωνικού
 
ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Στις 4-10-2022 και ώρα 10.00 π.μ. θα γίνει η έναρξη – 1η συνάντηση της ομάδας γυναικών δημιουργικής απασχόλησης και εθελοντισμού, όπου θα γίνεται κάθε Τρίτη ώρα 10.00 π.μ. στο χώρο του Β΄ΚΑΠΗ Γ. Καρτάλη 2 στο ισόγειο στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Θα γίνουν οι αντίστοιχες συναντήσεις–ενημερώσεις και στα δημοτικά διαμερίσματα Λουτρού-Άνθειας- Αρίστεινου.
Επιπροσθέτως σας ενημερώνουμε ότι:
Το Ιατρείο λειτουργεί: Στο χώρο του Πολυκοινωνικού Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη 13:00-15:00 μ.μ. Στο ΚΑΠΗ Φερών Δευτέρα-Παρασκευή 13:00-15:00 μ.μ. Το Φυσικοθεραπευτήριο λειτουργεί καθημερινά.

Για τις παραπάνω υπηρεσίες απαιτείται προγραμματισμός ραντεβού και μπορείτε να επικοινωνείτε  στο τηλέφωνο 2551022111.

Οι ανανεώσεις και οι εγγραφές νέων μελών συνεχίζονται στο γραφείο του ΚΑΠΗ ώρες 8:00-13:00μ.μ..
Συμμετοχή 5€/μέλος.

Τέλος σας ενημερώνουμε πως σύντομα θα ξεκινήσουν ομάδες γυμναστικής και χορού.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή να έχουν νοσήσει πρόσφατα. Τα πιστοποιητικά θα ελέγχονται βάσει του νόμου ΦΕΚ Β΄ 4756/22.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας