Αρχική » Αμερικάνους επαγγελματίες του Real Estate υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αλεξ/πολης

Αμερικάνους επαγγελματίες του Real Estate υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αλεξ/πολης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Πολυάριθμη αποστολή Αμερικανών επαγγελματιών του Real Estate προερχόμενοι από την Πολιτεία των Ιλινόι των Η.Π.Α. που για πρώτη φορά επισκέπτονται την περιοχή μας, υποδέχτηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο,ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε σε όλα εκείνα τα έργα υποδομών δημόσιου και ιδιωτικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης παρουσιάζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αλεξανδρούπολης που αποκαλύπτεται και αυτήν τη στιγμή τη φέρνουν στο προσκήνιο, ως σταυροδρόμι ενέργειας, εμπορίου και μεταφορών.
Παρουσίασε τα μεγάλα projects που ανοίγουν τον δρόμο για νέα επενδυτικά σχήματα στους τομείς των logistics, του εμπορίου, των μεταφορών, του τουρισμού και της εκπαίδευσης, τονίζοντας ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και οι άνθρωποί του, ευγενικοί, εργατικοί και ανοιχτόμυαλοι, εργάζονται και μάχονται καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο που θα συμβαδίζει με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν και υποδεχτούν τυχόν επενδύσεις που θα ακολουθούν αυτήν την κατεύθυνση.
Από την πλευρά τους οι Αμερικανοί δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τη δυναμική και τις ευκαιρίες που παρουσιάζει η Αλεξανδρούπολη και πολύ πρόθυμοι να εξετάσουν τις δυνατότητες και επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η περιοχή μας, φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας