Αρχική » Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με την Πρέσβειρα της Ολλανδίας στην Αθήνα

Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με την Πρέσβειρα της Ολλανδίας στην Αθήνα

από statusradio.gr
0 σχόλιο
Την Πρέσβειρα της Ολλανδίας στην Αθήνα κ. Susanna Terstal υποδέχτηκε την Παρασκευή 16/09 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε για ακόμη μια φορά η Αλεξανδρούπολη που αποκαλύπτεται, αλλάζει και εξελίσσεται ως σταυροδρόμι ενέργειας, εμπορίου και μεταφορών.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε όλα τα έργα δημόσιου και ιδιωτικού χαρακτήρα που αυτήν τη στιγμή υλοποιούνται στην Αλεξανδρούπολη αποκαλύπτοντας τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, ενώ συζητήθηκε ακόμη η δυνατότητα επενδύσεων και ανταλλαγής τεχνογνωσίας σε θέματα που αφορούν στην πράσινη ανάπτυξη, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τον τουρισμό.
Από την πλευρά της η Πρέσβειρα ενθουσιάστηκε με το μεγάλο και σύγχρονο δίκτυο ποδηλατοδρόμων της Αλεξανδρούπολης, που διαρκώς αναβαθμίζεται και μεγαλώνει, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή και δεσμεύτηκε για μια βόλτα με το ποδήλατο στην επόμενη της επίσκεψη που, όπως υποστήριξε, ελπίζει να είναι σύντομα!

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο Επιτετραμμένος της Ολλανδικής Πρεσβείας, Maurits ter Kuile, o Επίτιμος Πρόξενος της Ολλανδίας στην ΑΜΘ, Δημήτρης Αμπατζής και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Ιωάννης Μπόγδης. 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας