Αρχική » Δήμαρχος Αλεξ/πολης για δημοσιεύματα Αθηναϊκού τύπου που συσχετίζουν την Αλεξανδρούπολη με την Τρούμπα του Πειραιά

Δήμαρχος Αλεξ/πολης για δημοσιεύματα Αθηναϊκού τύπου που συσχετίζουν την Αλεξανδρούπολη με την Τρούμπα του Πειραιά

από statusradio.gr
0 σχόλιο
Την εξωτερική πολιτική της χώρας την σχεδιάζουν και την αποφασίζουν οι καθ΄ ύλην αρμόδιοι. Το μέλλον και την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας την αποφασίζουμε εμείς! Η Δημοτική Αρχή της Αλεξανδρούπολης, τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια, αναγνωρίζει με σαφήνεια τους διακριτούς ρόλους.

Εσχάτως, δημοσιογράφοι Αθηναϊκών ΜΜΕ, μπέρδεψαν τα αυγά … με τα καλάθια, με αφορμή τις συχνές πλέον επισκέψεις πλοίων με πληρώματα Αμερικανικής υπηκοότητας, στο λιμάνι της πόλης μας. Η απόδοση αυτών των επισκέψεων στην τοπική οικονομία μας, δείχνει να έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη, που ελπίζουμε να εδραιωθούν στο μέλλον. Όσοι βλέπουν ομοιότητες με την Τρούμπα του Πειραιά στη δεκαετία του ’60, με την Αλεξανδρούπολη του 2022, είναι λάτρεις του παλιού Ελληνικού Κινηματογράφου (και καλά κάνουν), ή οπαδοί μιας μίζερης αντίληψης που ξεπερνά τις απολύτως θεμιτές ιδεολογίες και πολιτικές κατευθύνσεις. Ως προς το δεύτερο, δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στην πόλη και το τουριστικό προϊόν της, που με προσοχή και κόπο προσπαθούμε να δημιουργήσουμε.

Όταν οι τουριστικοί δείκτες της επισκεψιμότητας στην πόλη, έχουν εκτοξευθεί θεαματικά τους τελευταίους μήνες, όταν αυτές τις ημέρες, το λιμάνι της πόλης είναι γεμάτο από τους 180 αθλητές της 12ης ΝΟΑ REGATTA με διεθνείς συμμετοχές και όταν μεθαύριο θα χαρούμε όλοι μαζί, την αναβίωση της ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, τίποτε δεν μοιάζει με την υποβαθμισμένη και παρακμιακή Τρούμπα του Πειραιά το 1960.

Ο Τούρκος Πρόεδρος δείχνει εκνευρισμένος με τις επισκέψεις των Αμερικανών στην Αλεξανδρούπολη και τον κομβικό ενεργειακό ρόλο που η πόλη, ετοιμάζεται να διαδραματίσει. Μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους και τις αγωνίες του! Μπορούμε επίσης να αναγνωρίσουμε και τις πολιτικές προσεγγίσεις ή αφετηρίες όλων. Για τους υπόλοιπους «εκνευρισμένους» ή τους μπερδεμένους μεταξύ αυγών και καλαθιών, μπορούμε να αναγνωρίσουμε μόνο την εύκολα διακριτή μιζέρια τους.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας