Αρχική » Αντιπροσωπεία επιχειρηματιών από Σαουδική Αραβία στον Δήμαρχο Αλεξ/πολης

Αντιπροσωπεία επιχειρηματιών από Σαουδική Αραβία στον Δήμαρχο Αλεξ/πολης

από statusradio.gr
0 σχόλιο
Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αλεξανδρούπολης, η οποία έχει αποτελέσει πόλο έλξης για επενδυτικά σχήματα, παρουσίασε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης σε πολυμελή αποστολή αξιωματούχων και επιχειρηματιών από τη Σαουδική Αραβία, τους οποίους συνόδευε εκπρόσωπος της Enterprise Greece.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε σε όλα εκείνα τα στοιχεία που διαμορφώνουν την Αλεξανδρούπολη σε κόμβο ενέργειας, μεταφορών και εμπορίου για τα Βαλκάνια και την Αν. Ευρώπη, καθώς μετά την 3η Μαΐου και τη συμβολική έναρξη υλοποίησης του πλωτού τερματικού σταθμού αποθήκευσης και αεριοποίησης φυσικού αερίου LNG, η Αλεξανδρούπολη γίνεται σημείο αναφοράς στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη και σημαντική πύλη ενέργειας για την Ευρώπη.

Τόνισε ακόμη ότι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αλεξανδρούπολης δεν περιορίζονται μόνο στη γεωστρατηγική της θέση, τον φυσικό και πολιτιστικό της πλούτο, επισημαίνοντας ότι ένας από τους πιο σπουδαίους λόγους για να επενδύσει κανείς στον τόπο μας είναι οι άνθρωποί του που χαρακτηρίζονται για την εργατικότητα, την ευγένεια και τη φιλοξενία τους.

Τέλος, δήλωσε ότι η Αλεξανδρούπολη είναι έτοιμη να υποδεχτεί οποιαδήποτε επένδυση είναι ρεαλιστική, έχει προοπτικές ανάπτυξης για την τοπική μας οικονομία και προϋποθέτει τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, αρκεί να διασφαλίζει την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι Σαουδάραβες παρακολούθησαν με ιδιαίτερη προσοχή την παρουσίαση, εκφράζοντας το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον τους για την περιοχή μας, με ιδιαίτερη αναφορά στην ενέργεια και τα logistics.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας