Αρχική » Αλεξ/πολη: Πρωτοβουλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την έγκαιρη διάγνωση της ηπατίτιδας

Αλεξ/πολη: Πρωτοβουλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την έγκαιρη διάγνωση της ηπατίτιδας

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Με κεντρικό μήνυμα «Κάνε την εξέταση για την Ηπατίτιδα C τώρα», η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης του Ήπατος (ΕΕΜΗ), o Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας» και η βιοφαρμακευτική εταιρεία Gilead Sciences, καλούν τους πολίτες της Καβάλας, της Κομοτηνής και της Aλεξανδρούπολης να κάνουν τώρα την εξέταση για την ηπατίτιδα C ώστε αν χρειαστεί να υποβληθούν σε θεραπεία και να απαλλαχθούν από τον ιό.

Πιο συγκεκριμένα, στην κεντρική πλατεία κάθε πόλης σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, επίσημοι φορείς και το ευρύτερο κοινό, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσα από επιστημονικές εκδηλώσεις αναφορικά με τη σιωπηλή νόσο και τους τρόπους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης. Σε κάθε περίπτερο υπήρχε κινητή μονάδα πραγματοποίησης προσυμπτωματικών ελέγχων. 

Σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 11 το πρωί – θα βρίσκονται στο πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας στην Αλεξανδρούπολη η Ελληνική Εταιρεία Ήπατος, ο Σύλλογος Ασθενών Ήπατος «Προμηθέας» και η φαρμακευτική εταιρεία Gilead Sciences πραγματοποιώντας εκστρατεία ενημέρωσης για την Ηπατίτιδα C! Η Ηπατίτιδα C είναι μια σιωπηλή νόσος που όμως μπορεί να διαγνωστεί και να θεραπευτεί εύκολα. Αρκεί όλοι να κάνουμε την εξέταση! Ας περάσουμε μια βόλτα να ενημερωθούμε και να εξεταστούμε στην κινητή μονάδα προσυμπτωματικών ελέγχων που θα υπάρχει εκεί.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας