Αρχική » Καμαρώστε τον «νοικοκύρη», τον λεβέντη, τον άρχοντα, τον περήφανο κηπουρό!!!

Καμαρώστε τον «νοικοκύρη», τον λεβέντη, τον άρχοντα, τον περήφανο κηπουρό!!!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Δεν έχουμε την … τιμή να γνωριζόμαστε ούτε κατ’ όψεως με τον εικονιζόμενο κύριο. Άλλωστε τα χαρακτηριστικά του και τα στοιχεία του αυτοκινήτου του είναι καλά προστατευμένα. Εμείς όμως είμαστε απροστάτευτοι από την ασυδοσία του, τον … ωχαδελφισμό του, και την «πέρα βρέχει» αντίληψή του για τον κοινό χώρο μιας ολόκληρης πολιτείας.

Η «δράση» του … αναπτύσσεται δίπλα στο ξενοδοχείο «ΝΕΦΕΛΗ» στον δρόμο μεταξύ Ν. Χηλής και Μάκρης. Στην γνωστή αλάνα (που το πρωί την καθαρίζουν και το μεσημέρι είναι ξανά βρώμικη), ο … «λεβέντης νοικοκύρης κτηματίας» αποφάσισε να απορρίψει τα χόρτα που έκοψε στο κτήμα του. Το σημείο είναι πεντακάθαρο από την πρόσφατη επέμβαση της υπηρεσίας καθαριότητας, ο κάδος τύπου κοντέινερ άδειος και καθαρός και το τρέιλερ του αυτοκινήτου του σε απόσταση ενός μέτρου. Αντί να ρίξει τα χόρτα μέσα στον κάδο, τα πετάει έξω και … δίπλα!

Καταλαβαίνουμε ότι μ’ αυτά που γίνονται, έχουμε πάρει από φόβο ακόμα και τους σκουπιδοτενεκέδες, αλλά τίποτε δεν είναι πιο επικίνδυνο από την αδιαφορία και την «λογική», «να ξεμπερδεύω γρήγορα και μετά να αποκτώ την … Κινεζική υπηκοότητα»! Μετά φωνάζω κι από πάνω (άμα λάχει), που δεν καθαρίζει ο Δήμος τις αλάνες και τις αφήνει μέσα στο σκουπιδομάνι, που ΕΓΩ δημιούργησα! (Αλλά δεν με είδαν! Με είδαν; Δε με είδαν…!)

Η περίπτωση του σημερινού λεβέντη, είναι η επιτομή της εφαρμογής … «πέντε μέτρα μακριά από τον πισινό μου, κι όπου θέλει ας είναι»! Ακόμη κι αν είναι ένα μόλις μέτρο από τον κάδο!!!

«Χαρείτε» τον! Κι αν τον γνωρίζετε, να μας κάνετε τις συστάσεις! Μη χάσουμε τέτοια γνωριμία… 

(Το βίντεο, δια χειρός διερχόμενου, αυτόπτη, εμβρόντητου μάρτυρα). 

      

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας