Αρχική » DASTERI SYSTEMS A.E.: Βραβείο ως κομβικός φορέας στήριξης της επιτυχημένης διοργάνωσης του συνεδρίου των Γ.Γ. στην Ξάνθη

DASTERI SYSTEMS A.E.: Βραβείο ως κομβικός φορέας στήριξης της επιτυχημένης διοργάνωσης του συνεδρίου των Γ.Γ. στην Ξάνθη

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε  στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης  το Σάββατο 14 Μαΐου. Την απονομή του βραβείου έκανε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καλλιθέας κ. Νίκος Νικολακόπουλος και το βραβείο παρέλαβε ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρίας Dasteri Systems A.E., κ. Γιάννης  Δαστερίδης  ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων «..Να συγχαρώ τον Δήμο Ξάνθης,  τον σύνδεσμο των Γενικών Γραμματέων  και την FORUM. Είναι  ένα συνέδριο που στέλνει τους δήμους προς καλύτερες  οδούς. Εμείς τις φωτίζουμε και οι Δήμοι να κάνουν το καλύτερο για να πάει η χώρα καλύτερα. Ευχαριστώ πολύ ..»  

Το έργο και η συνεισφορά της DASTERI SYSTEMS A.E. στον τομέα της ενέργειας

Την παρουσίαση του έργου της εταιρείας  DASTERI SYSTEMS A.E.  στο επιστημονικό συνέδριο των ΓΓ της ΤΑ ,  πραγματοποίησε η κ. Αντωνία Καραντωνίου,  Οικονομολόγος με Ειδίκευση στο Διεθνές Marketing & Μanagement, Υπεύθυνη Έργων Φωτισμού LED.

Η Θρακιώτικη εταιρεία στα πλαίσια της δυναμικής της ανάπτυξης στις καινοτόμες λύσεις για την πράσινη ενέργεια, επέκτεινε την δραστηριότητά της στην κατασκευή φωτιστικών LED εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με την δημιουργία νέων μονάδων παραγωγής με σκοπό να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις παραγωγής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Η Dasteri έχει ολοκληρώσει πλειάδα έργων μέσω δημοσίων διαγωνισμών. Η συνεχώς αυξανόμενη λίστα απολύτως ικανοποιημένων Δήμων και Οργανισμών οι οποίοι έχουν αντικαταστήσει τον συμβατικό φωτισμό του με ενεργειακά αποδοτικό Dasteri φωτισμό τύπου LED αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη αξιοπιστίας και δυναμικής της εταιρίας.

Μηδενισμός  εξόδων συντήρησης για τον Δήμο Ξάνθης έως το 2029 και συνολικό οικονομικό όφελος επένδυσης  5.760.102,20€

Ο νέος φωτισμός των οδικών αρτηριών στη Ξάνθη, έχει συμβάλλει αποτελεσματικά, στην αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας καθώς η ορατότητα βελτιώθηκε σημαντικά κατά τις νυχτερινές ώρες οδήγησης και στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, αφού τα φωτιστικά είναι φιλικότερα προς το περιβάλλον, από τα υφιστάμενα φωτιστικά νατρίου και δεν έχουν επικίνδυνα συστατικά, ενώ ανακυκλώνονται ευκολότερα. Επιπλέον επιτυγχάνονται σημαντικά οφέλη και σε επίπεδο κόστους.

Θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι  τα φωτιστικά είναι πλήρως ελεγχόμενα μέσω συστήματος τηλεδιαχείρισης, κάτι που σημαίνει, ότι σε πραγματικό χρόνο, μπορούν να λαμβάνονται στοιχεία αναφορικά με την κατάστασή τους (λειτουργία – κατανάλωση).

Πηγή: xanthipost.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας