Αρχική » Εμπορικός Σύλλογος Αλεξ/πολης: Συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξ/πολης: Συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 το Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης επικύρωσε τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν στις 22 και 23 Μαρτίου 2022.

Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο μετά από πρόσκληση του συμβούλου που πλειοψήφησε συγκροτήθηκε σε σώμα και από την ψηφοφορία που ακολούθησε κατανεμήθηκαν τα εξής αξιώματα:

 Πρόεδρος :Κασαπίδης Βασίλειος
 Γενικός Γραμματέας:Γιάκατης Θεόδωρος
 Ταμίας :Κουρτίδης Γεώργιος
A΄ Αντιπρόεδρος Καθημερινότητας :Κεκές Ιωάννης 
 Β΄ Αντιπρόεδρος Διοίκησης:Ουσταμπασίδης Παναγιώτης
 Γ’ Αντιπρόεδρος:Ξανθίδης Αλέξανδρος
 Υπεύθυνος ΜΜΕ:Τραζέρας Βασίλειος
        Υπεύθυνος Συντονισμού Γραμματείας και ΔΣ:Νικολαΐδης Μιχαήλ
 Μέλος:Αλατζιάς Χρήστος
 Μέλος:Γεωργιάδης Νικόλαος
 Μέλος:Καραγκιαβούρης Σταύρος
 Μέλος:Κουρμπανιάν Βίβιαν
 Μέλος:Κόκκινος Κυριάκος
 Μέλος:Παπαϊωάννου Παναγιώτης
 Μέλος:Τσολακίδης Κυριάκος

Σε επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί άμεσα, θα οριστούνε περαιτέρω αρμοδιότητες κάθε συμβούλου ώστε να καταστεί ευέλικτη η νέα Διοίκηση του Σωματείου και να γίνει ευκολότερος ο προγραμματισμός των ενεργειών και δράσεων του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
      Κασαπίδης Βασίλειος         Γιάκατης Θεόδωρος


Η απερχόμενη Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Βίβιαν Κουρμπανιάν έστειλε το δικό της μήνυμα κανόντας ένα μικρό απολογισμό της δράσης της κατά την περίοδο διοίκησής της. Κλείνει λέγοντας πως «όταν ένας κύκλος κλείνει μπορεί να ανοίξει ένας άλλος».

Τον Φεβρουάριο του 2019 οι έμποροι της Αλεξανδρούπολης είχαν εμπιστευτεί την ψήφο τους στο πρόσωπό μου και με είχαν τοποθετήσει στο τιμόνι του Εμπορικού Συλλόγου σε μία συγκεκριμένη συνθήκη μέσα από την οποία διαγράφονταν πολλές προοπτικές επανάκαμψης του εμπορίου και της ελεύθερης αγοράς που στις αρχές του 2019 είχε κλείσει ένα κύκλο πολυετούς και πολυεπίπεδης κρίσης. Έτσι, εκείνη την περίοδο οι δράσεις που σχεδιάζαμε είχαν στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και την τόνωση της τοπικής αγοράς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η Λευκή Νύχτα του 2019 που ακόμα και σήμερα η επιτυχία της παραμένει αξιοσημείωτη. 

Από τον Ιανουάριο του 2020 όμως, όλα άλλαξαν. Ο κορωνοϊός άρχισε να πλησιάζει όλο και πιο απειλητικά την Ελλάδα, ως που στα τέλη Φεβρουαρίου εμφανίστηκε στη χώρα μας και από τον Μάρτιο του ίδιου έτους άρχισε η επιβολή των περιοριστικών μέτρων, που μπορεί μεν να ήταν αναγκαία, αλλά ταυτόχρονα ήταν εξαιρετικά επιβαρυντικά για τον εμπορικό κόσμο και την ελεύθερη αγορά. 

Έτσι, βρεθήκαμε στη δίνη τριών κρίσεων (συνολικά στη διάρκεια της θητείας μας) τις οποίες προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε ενώνοντας τις φωνές μας με όλους τους τοπικούς φορείς, αλλά και τα πανελλήνια αντίστοιχα σωματεία και συλλόγους και ζητώντας τη στήριξη του εμπορικού κόσμου μέσα στην δεδομένη συγκυρία. 

Ενισχύσαμε το προφίλ του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης ως ισχυρού συνομιλητή τόσο τοπικά, όσο και εθνικά και σε αυτή την προσπάθεια είχα δίπλα μου όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους ευχαριστώ θερμά. Η βοήθεια και η συμβολή τους ήταν ιδιαίτερα σημαντική στην αντιμετώπιση των ζητημάτων όλων αυτών των χρόνων. 

Παραδίδω τη σκυτάλη της προεδρίας στον Βασίλη Κασαπίδη, τον οποίο συγχαίρω για την εκλογή του, όπως φυσικά και όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με την βεβαιότητα ότι θα εργαστούν με συνέπεια και επιμονή, επειδή γνωρίζω το ποιόν τους, την διάθεση τους για προσφορά και τις ικανότητες τους.  

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όσους και όσες με στήριξαν στη διάρκεια της θητείας μου και με το χέρι στην καρδιά να πω ότι τίποτα δεν τελειώνει εδώ. Η απόφαση για την αποχώρηση από την θέση της προέδρου ήταν συνειδητή και ελήφθη για προσωπικούς λόγους. Ωστόσο, όταν ένας κύκλος κλείνει μπορεί να ανοίξει ένας άλλος.  

Η νέα μέρα για τον εμπορικό κόσμο της Αλεξανδρούπολης μας περιμένει να τη δούμε μαζί! 
Με εκτίμηση,
Κουρμπανιάν Βίβιαν 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας